Lezersvraag: Wanneer gaat EVA Air weer op Bangkok vliegen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 juli 2021

Beste lezers,

Weet iemand wanneer EVA Air weer op Bangkok gaat vliegen. Ik heb EVA een week terug een e-mail gestuurd maar geen reactie gehad.

Groet,

Frank

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 1.71/5. From 7 votes.
Please wait...

14 reacties op “Lezersvraag: Wanneer gaat EVA Air weer op Bangkok vliegen?”

 1. Chang zegt op

  Je kan op de site vanaf October boeken maar dat is natuurlijk ook nog maar afwachten hoe er alles dan uitziet.

 2. Pieter Achterberg zegt op

  Volgens mijn info gekregen vanuit EVA ongeveer 10 dagen geleden zal dit 2x per week zijn, startend 1e week van Okt.

 3. haki zegt op

  Ik heb zelf bij EVA geboekt voor november en in oktober hebben anderen ook al EVA geboekt. Jouw vraag heb ik doorgegeven aan EVA Amsterdam en hoop dat ze die hier antwoorden.
  Groet, Haki

 4. Wim zegt op

  Beetje met de computer spelen op de site van EVA. Kom op 23 september AMS-BKK. Maar of ze ook daadwerkelijk vliegen is iets anders.

 5. jack zegt op

  Ik denk dat je kontakt op kunt nemen met BM Air Reizen in Maarssen
  voor verdere informatie.Tel 030-2252328
  Succes.

 6. Michel zegt op

  Hi Frank, je kan ze het beste even bellen. Ik heb ze gisteren gebeld over mijn reis in november en kreeg een aardige dame (wel in het Engels..) aan de lijn die alle tijd voor me nam. Kwam er eigenlijk op neer dat het voor hun ook koffiedik kijken is maar ze zijn wel somber over berichten in Thailand. Niet zeker dat er volop gevlogen wordt zo als vroeger.
  Men gaf mij het advies om 3 weken van te voren te bellen voor de actuele info..ik kan altijd de reis afzeggen of uitstellen.
  Tel: 020- 575 91 66

  succes

  • egbert zegt op

   deze kan je eventueel ook contacten, Raymond Thailand reisbureau EVA AIR +31 10 213 1444 van 09.00 tot 17.00u.

 7. Will zegt op

  Hallo Frank ik begrijp het niet Ik heb voor twee maand geboekt nu eva ik vlieg 19 oktober ik wach nog voor mijn visum tot half augustus om dat thailand nu veel corona mensen hen en vooral in Bangkok dus gewoon reisbureau gaan en navragen gr will

 8. Wil zegt op

  Ik kreeg net een Mail van EVA binnen en wat ik er op uitmaak staat de eerste vlucht gepland
  op 04 december 2021

  • haki zegt op

   Wel heel vreemd, jouw bericht. Wat moeten wij concluderen uit je zin “wat ik er op uitmaak staat de eerste vlucht gepland op 04 december 2021”? Het is of wel of niet of misschien. Kan het wat duidelijker, of haal gewoon aan wat ze je gemaild hebben.

   Ik heb ze vanmiddag ook gemaild (over de vraag van Frank) waarop ze mij hebben geantwoord dat men intern ging kijken wat er met die mail gedaan is. Verder hebben ze mij niets nieuws verteld. En dat is/was dat men op 17 juni (toen ik boekte) er nog vanuit ging dat men per oktober met 2 vluchten (dinsdag en zaterdag)per week zou starten. De donderdag vlucht ging zeker niet door! Dus hier is nog niets in veranderd en helaas is ook niets zeker. Dat zou men pas een maand van te voren weten mede omdat dat, logischerwijs, vanuit hun hoofdkantoor besloten wordt.

 9. Harrie zegt op

  4 december pas de eerste vlucht, we wilde vanaf november 2,5 maand na Thailand, we wachten maar af, wat ons nog allemaal te wachten staat.

 10. Evert-Jan zegt op

  KLM vliegt nog steeds dagelijks op Bangkok. Als ik even snel kijk zijn de tarieven van Eva en KLM min of meer vergelijkbaar. Vluchten zijn bij lange na niet vol dus een rij stoelen voor jezelf is meer regel dan uitzondering.
  Zelf vlieg ik altijd met KLM en ben daar zeer tevreden over. Ze vliegen bovendien meer op tijd dan EVA omdat het een directe vlucht is terwijl voor EVA Bangkok een tussenstop is. Een ander voordeel is dat je bij problemen, zelf nog nooit gehad, gewoon in het Nederlands terecht kunt.

  • Eric zegt op

   Vlieg al 15 jaar ieder jaar met Eva Air, altijd op tijd aankomst in Bangkok. wellicht een half uurtje later vertrek maar dat halen ze weer in. Bovendien is Eva Air net als KLM rechtstreeks.
   2 jaar geleden tijdens de Eva strike , het ticket door Eva zelf netjes omgezet met heenvlucht KLM met een upgrade van Eva zelf, vertrek dag zelfde als geboekt. Terug weg ook een gratis upgrade.
   Vorig jaar in Augustus geboekt geld binnen 1 week terug op onze rekening.
   Op vetrekdagen in Amsterdam is de balie open en wordt je netjes en correct door een van de medewerkers geholpen.
   De prijzen liggen basic id gelijk, echter heb jij 23 KG aan bagage mee dan betaal je hier extra voor en is KLM toch wel een stukje duurder. Ik neem aan dat als je op vakantie gaat je niet genoeg hebt aan een koffertje van een paar KG.
   Wilde je toch even laten weten dat Eva Air een zeer goede en gedegen maatschappij is en velen met mij.
   Zeker gezien de laatste 2 jaar waar velen tickets hebben geboekt in Corona tijd en hun geld zeer snel weer op hun rekening hadden staan.

   • haki zegt op

    Inderdaad Eric! Ik kan jouw verhaal helemaal bevestigen ofschoon ik in de eerste jaren dat ik EVA vloog, op de terugreis wel vaak vertragingen van meer dan half uur had. Maar mede dankzij uitgebreide steun van EVA Amsterdam, waar ik in 2020 weer geboekt had via D-Reizen. heb ik als één van de weinigen ook van D-Reizen mijn geld terug gehad kort voordat D-reizen failliet ging.

    Dus nu rechtstreeks geboekt bij EVA aanvang november met het vertrouwen dat als ze toch niet hun vluchten gaan hervatten (vanwege gebrek passagiers), ze mij op of nabij de gewenste reisdata op andere vlucht zullen boeken. Bij EVA (Amsterdam) ben je geen nummer, maar echt een gewaardeerde klant! En dat miste ik de laatste jaren bij de KLM.

    En wat we ook niet moeten vergeten is dat sinds China Airlines gestopt is met de tussenstop BKK, EVA nog de enige concurrent is van KLM. Als EVA zou stoppen met Amsterdam, dan mag je van mij aannemen dat de tickets van KLM voor Bangkok fors in prijs zullen stijgen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website