Lezersvraag: Waar in Phetchabun kan ik terecht voor een huurauto?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
2 oktober 2019

Beste lezers,

Half november ben ik van plan om met de bus van Bangkok naar Phetchabun te reizen. Nu zou ik daar voor een aantal dagen een auto willen huren om de streek te verkennen.

Op internet heb ik geen verhuurbedrijf kunnen vinden, de dichtstbijzijnde Rentalcar bedrijven zitten in Phitsanulok. Weet iemand waar ik na aankomst in Phetchabun terecht zou kunnen voor een huurauto?

Groet,

Karel

8 reacties op “Lezersvraag: Waar in Phetchabun kan ik terecht voor een huurauto?”

 1. philippe zegt op

  Dag Karel,

  Ik woon in Phetchabun en heb nog nooit een verhuurbedrijf van auto’s tegengekomen hier maar ik moet toegeven dat ik er nog niet echt op gelet heb, indien ik er één zie zal ik het u laten weten.
  Het is misschien het overwegen waard om in Bangkok-Pattaya een wagen te huren en hiermee naar Phetchabun rijden zo ga je vlotter een wagen vinden met een goede verzekering denk ik.

  Alvast een leuke reis gewenst,

  Philippe

  • Karel Nikkels zegt op

   Dank Philippe, zal dus moeilijk worden daar. Phitsanulok is denk een betere keus in mijn geval. Of ik moet maar een motor-bike huren.

 2. Ger-Korat zegt op

  Kleine kans om in een kleine plaats een autoverhuurder te vinden. Als je dan met de bus gaat waarom ga je in plaats daarvan dan niet naar Don Mueang airport en huurt daar een auto. Dan zit je al op de weg richting Saraburi en verder naar het noorden. Dit vliegveld ligt niet veel verder weg van het busstation waar je anders de bus naar Phetchabun zou nemen.

 3. Berry zegt op

  geen huurauto in Petchabun. ik ben net terug uit Petchabun en heb een huurauto genomen op Phitsanulok Airport. Uurtje vliegen naar Phitsanulok en per auto naar Petchabun. prima te doen. succes

  • Karel Nikkels zegt op

   Dank, dat is denk ik de beste oplossing. Eventueel ga ik met de bus naar Phitsanulok, zie ik nog wat onderweg.

 4. Leo Th. zegt op

  Karel, alhoewel Phetchabun over een vliegveld beschikt (code PHY) schijnen er naar of van geen vluchten meer geboekt te kunnen worden. Dus waarschijnlijk gesloten en derhalve ook geen autoverhuur vanaf deze locatie. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Phitsanaluk en zoals jezelf al aangaf kan je daar wel een auto huren. Wat let je om met de bus vanaf Bangkok naar Phitsanaluk te gaan en vervolgens met je huurauto naar Phetchabun te rijden? De afstand qua tijdsduur is iets meer dan 2 uur. Bovendien een leuke route met enkele bezienswaardigheden. Prettige reis.

  • Karel Nikkels zegt op

   Dank, en prima plan, is wat relaxter dan vanaf Bangkok te rijden.Heb dat al een keer meegemaakt en is wel leuk maar wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar!

 5. Peter zegt op

  Volgens mij zit Avis er nog effe Google bekijken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website