Lezersvraag: Waar in Bangkok kan ik kleding inkopen voor lange mensen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
9 september 2019

Beste lezers,

Over twee maanden reis ik naar Bangkok. Ik ben op zoek naar leuke kleding zoals t-shirts, colbert jasjes, broeken en schoenen. Maar nu komt het ik ben bijna 2 meter lang en heb schoenmaat 46. Is er voor langen mensen wel voldoende kledingkeus in Thailand? En waar moet ik dan zijn?

Alvast bedankt.

Groet,

Olivier

11 reacties op “Lezersvraag: Waar in Bangkok kan ik kleding inkopen voor lange mensen?”

 1. jasper zegt op

  Buiten korte broeken zul je NIETS van je gading vinden. Het is mij met mijn 194 en schoenmaat 47 1/2 in ieder geval de laatste 12 jaar niet gelukt.
  Wel kun je voor heel redelijke bedragen op veel plaatsen kleding laten maken.

 2. samee zegt op

  Kleding op maat laten maken is inderdaad relatief goedkoop in Thailand (er zijn op deze blog eerder artikelen of geschreven).
  In de grote shopping malls vind je alle bekende merken, maar bent daar niet perse goedkoper uit als in Nederland.

 3. Jos M zegt op

  Onder baebeo tower waar ook Greenwood travel in zit is een hele grote kleding markt, volgens mij kun je daar wel slagen .

 4. Christina zegt op

  Sorry Maar je bent wel goedkoper uit als je de weg weet om voordelig designer kleding te kopen.
  MBK Bangkok heeft veel aanbiedingen daarin. Laatst nog originele Ralph Lauren Polo handdoeken gekocht
  voor 199 baht en mijn man prachtige overhemden en broeken van meer bekende merken.
  Ook in merk schoenen vaak aanbiedingen. Je kunt ook schoenen laten maken.

 5. Willy zegt op

  Bij MBK shopping center Siam 6e Floor. Allemaal grote maten te koop. T-shirts xxxxxl.

 6. Harm zegt op

  Christina, wat voor maat heeft jouw man. Er wordt hier namelijk kleding gezocht voor iemand die 194 cm lang is met schoenmaat 46. Ik woon nu ruim 10 jaar in Thailand en ben nog steeds zwervende. Ik heb bijna alle steden in het Noorden en midden wel gehad. Dus met uitzondering van het zuiden kan ik je melden dat het mij hier nog nooit gelukt is om een beetje modieuze kleding of schoeisel te kopen. (198 cm en schoenmaat 47)
  Als ik naar NL ga is mijn koffer zo goed als leeg
  Als ik terug ga naar Thailand heb ik altijd een probleem. Vaak moet ik bij betalen voor het gewicht of stuur ik pakketten op vanuit NL meestal alleen met kleding en schoenen, omdat ze het in Thailand gewoon niet hebben wat ik wil.

 7. Herman buts zegt op

  is inderdaad niet eenvoudig maar mits een beetje zoeken lukt het op de toeristische plaatsen wel, in chiang mai hebben ze bvb een kledingschop voor grote maten tot 8 xl en inderdaad op maat laten maken kost bijna niks

 8. Lubas zegt op

  Beste, Je kan in Thailand alles op maat laten maken voor een klein prijsje, als je naar Pattaya gaat kan ik je een goed adres geven . Ben er al 15 jaar klant. Beste kleermaker voor mij uit Thailand …

 9. Carla zegt op

  Mijn man heeft schoenmaat 50 en we kijken nooit naar schoenen voor hem, maar kleding laten we maken en zijn perfect vinden we. we hebben een pak colbert en enkele blouse laten maken je moet wel rekening er mee houden dat het een paar dagen duurt i.v.m. tussentijds passen. En je betaalt pas als het klaar en naar je zin is

 10. Jacob zegt op

  Boa Bae market en Pratuman Platinum…

 11. Alex zegt op

  Kleding het beste laten (na)maken. Gewoon een favoriete broek en short meenemen naar de kleermaker, stof uitzoeken, broek en shirt daar achter laten, en ze maken het perfect na! Doe ik altijd, laat dan van een shirt, drie of vier namaken, in berschillende kleuren en stoffen, en broeken idem dito. Je kunt uiteraard ook laten opnemen, maar dat is bij mij wel eens misgegeaan omdat ze niet correct gemeten hadden. Namaken lukt altijd perfect.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website