Lezersvraag: Vliegt KLM nog wel naar Bangkok en retour?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
20 maart 2020

Beste lezers,

Ik hoorde dat EVA Air een maand lang niet meer vliegt tussen Schiphol en Bangkok. weet iemand hoe het zit met KLM? Ik heb ze proberen te bellen maar ik kom er niet door.

Groet,

Wim

No votes yet.
Please wait...

23 reacties op “Lezersvraag: Vliegt KLM nog wel naar Bangkok en retour?”

 1. Arno zegt op

  Beste Ronald,
  Allemaal zeer vervelend maar helaas noodzakelijk. Wat gebeurt er verder met het ticket van EVA air, krijg je je geld terug, of kan je gratis omboeken naar een andere maatschappij ?

  Ben er benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, en misschien anderen ook!

  Veel succes en sterkte om dit te overwinnen.

 2. Wiĺlem hoogendijk zegt op

  Je kunt de app van KLM even downloaden.
  Zo heb ik zelf nog een vlucht kunnen boeken voor dinsdag 24 maart voorlopig vliegen ze nog het ging vrij eenvoudig ik denk wel dat je een nederlands paspoort moet hebben vlgs mij vroegen ze in het verleden alleen naam en creditcard nr deze keer ook alle paspoort gegevens en nr. One wat €447 .
  Mijn retour ticket Evaair vlgd maand beschouw ik maar als verloren !! Geboekt via Edreams app nooooit meer doen !!! Deze zijn op geen enkele manier te bereiken wat een boeven .trouwens KLM kun je ook niet telf bereiken maar hun info op internet is top.

 3. ron zegt op

  kijk op de klm site : ene dag wel directe vlucht andere dag 3 x maar dan via Parijs
  zowel heen als terug
  Verwachting is dan er steeds minder aanbod is van passagiers en impact door luchtruimrestricties om maar niet te spreken over de bedrijfseconomische aanpassingen

  Uiteraard zijn dit moment opnames en kan dit dus met het uur verschillen

 4. Henry zegt op

  Hallo Ronald,

  Kijk dagelijks even op de site van KLM en EVA, die hebben de juiste gegevens/mededelingen.
  Bellen heeft weinig zin, de lijnen zijn soms over belast.

  Sterkte Henry

 5. Remco zegt op

  De EU heeft de grenzen gesloten voor niet EU burgers. Je kunt nog naar Thailand, maar het is de vraag of je nog terug kunt. Tevens moet je een gezondheid verklaring meenemen die niet ouder is als 72 uur bij vertrek. Ik zou niet vertrekken. Dat is op het moment het verstandigst

 6. Marijke. zegt op

  Afgelopen maand vloog eva air nog van amsterdam naar bangkok.Wij zijn 13 maart in bangkok aangekomen.2 april zouden we terug gaan maar hebben omgeboekt met bijbetaling naar 26 maart.Wel is zaterdag 28 voorlopig de laatste vlucht naar amsterdam.Ze stoppen voorlopig tot 30 april.

  • Ellen zegt op

   Hi Marijke,
   Ik houd KLM steeds in de gaten maar weet niets van een laatste vlucht BKK naar AMS op 28/3 … Kun je mij vertellen waar je dat gevonden hebt? (Heb -met veel moeite- een tichet BKK -AMS voor 27/3 kunnen krijgen…).
   Veel dank,
   Ellen

   • Marijke. zegt op

    Het bericht staat op thaiblog het is een bericht van eva air.Zie boven.Onze dochter in nederland contact op genomen met de reisagent waar wij de ticket gekocht hebben.Die moeten het voor je regelen.Na veel bellen is het haar gelukt om de ticket van 2 april om te zetten naar de 26 maart.

   • PEER zegt op

    Beste Ellen,
    Marijke heeft ‘t over EVA-air en niet over KLM, dus daarom vind je daar niets.

 7. Peter zegt op

  Ik had een vlucht van bkk naar brussel op 24 maart , deze is zojuist gecanceld. Het stuk van bkk naar abu dabi is nog ok maar dan is er een verandering naar cdg , charles de gaule parijs , het tweede stuk is veranderd met een trein ticket naar brussel met de tgv . Dus nog steeds een mogelijkheid om in brussel te geraken met etihad airlines , voor hoelang , dat zien we wel.

 8. Nonkelwin zegt op

  Ook thai Airways stopt zijn vluchten vanuit brussel vanaf begin april.
  Geboekte vlucjten kunnen zonder kosten worden omgeboekt,

  • walter zegt op

   Ja, op 2 april gaat de laatste rechtstreekse vlucht van BKK naar Brussel met Thai Airways (info van website Thai Airways).
   Er zijn met Thai later in april nog wel veel onrechtstreekse vluchten naar Brussel mogelijk (via Frankfurt, Wenen, Londen,…).

   • Hans de K zegt op

    Walter ,

    Kun je de link geven die hierover gaat ? Alvast bedankt ! Ik kan zelf niets daarover vinden en zie ook in april nog data die te boeken zijn…

    • walter zegt op

     Ga naar deze pagina:
     https://www.thaiairways.com/en_TH/book/timetable.page?
     Klik op “one way” en vul je plaats van vertrek en bestemming in.
     Vul de datum in (ik heb bijvoorbeeld 31/3 gebruikt voor onderstaande pagina) en klik op ‘find flights’.
     Dan krijg je deze pagina:
     https://book.thaiairways.com/plnext/tgpnextDX/Override.action?__utma=26572578.1178380821.1583863623.1584808767.1584810036.17&__utmb=26572578.9.9.1584810319179&__utmc=26572578&__utmx=-&__utmz=26572578.1584810036.17.12.utmcsr=partnerize|utmdsid=Cj0KCQjw9ZzzBRCKARIsANwXaeICI5ljTd1iujJvMm0AP99lxVPHQ_49R1oKmENwMhOpAt4ut0FigfQaAukBEALw_wcB|utmccn=(not%20set)|utmcmd=affiliate&__utmv=-&__utmk=173299744#/TIMR

     waar je kan zien dat er nog een rechtstreekse vlucht is op 31/3 en 2/4. Je kan dan in die pagina naar rechts scrollen om de vluchten van de volgende week te zien, en je zal merken dat er voor de volgende dagen geen rechtstreekse vlucht meer is.
     Je kan later nog wel terugvliegen via Frankfurt.

 9. Huub zegt op

  Volgens mijn contact in BKK dien je sinds gisteren bij aankomst een gezondheidscertificaat te overleggen waarin staat dat je negatief getest bent op Corona + minimaal 14 dagen niet in land bent geweest waar Corona heerst. Lijkt mij een mission impossible om tal van redenen en ik zou ook even goed checken hoe dat (zorg)verzekeirngstechnisch zit als je nu tegen alle adviezen in nu alsnog het Schengen gebied verlaat.

 10. keecee zegt op

  mijn vrouw zou vanmiddag vliegen. 2o maart. kreeg vanochtend door dat deze geannuleerd was.

 11. Erwin zegt op

  Ik was gisteren nog op het EVA air ticketoffice in Bangkok.
  EVA air vliegt nog direct op Amsterdam, tickets zijn echter schaats.
  Voor de vlucht op 21 maart (vandaag) waren alle economyclass tickets uitverkocht.
  Laatste business class tickets gingen net voor neus weg voor 80000 baht per stuk (2280 eur)

 12. Alex zegt op

  Ik heb afgelopen woesdag onze vlucht naar NL al geannuleerd bij Eva Air. Ging supersnel en kostenloos, dus niet verzetten maar annuleren!
  En toen was nog niet bekend dat Eva Air zou gaan stoppen vanaf 1/4.
  Onze vlucht stond gepland voor 23/4
  ompliment!

 13. eduard zegt op

  KLM heb ik deze week al 3 keer aan de lijn gehad op nummer 020-4 747.747…Achter elkaar blijven bellen en ineens zit je er tussen. Blijven proberen en raad je skype aan. Mobiel bellen kost 2 uur een vermogen ! Wachttijd van 2-3 uur is normaal. Dus bellen en je dingen doen en je speakers in de gaten houden. Prima service.

 14. PEER zegt op

  Gisteren te horen gekregen dat m’n EVA air-vlucht van 14/4 gecancelled is.
  Gebeld met THAILAND TRAVEL ROTTERDAM en Ralph Stöcker zei me in de buurt van m’n telefoon te blijven. Inderdaad kort gesloten en tijdens ons gesprek a-la-minute nog ‘n businessclass-ticket kunnen boeken.
  Hulde voor deze snelle- én capabele hulp!

 15. Gerard vanden Bovekamp zegt op

  Hoi..Heeft iemand info over de vlucht bkk Amsterdam 31 maart 12.05 kl0876

 16. Henry zegt op

  http://www.klm.nl

 17. henry zegt op

  De vluchr op 31 maart is nog steeds teboeken.

  https://www.klm.co.th/search/offers?pax=1:0:0:0:0:0:0&cabinClass=ECONOMY&activeConnection=0&connections=BKK:A:20200331%3EAMS:A


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website