Lezersvraag: Vervoer van Belgie naar Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
22 juni 2020

Beste lezers,

Ik zou wat willen vragen, wij hebben een huis in Udon Thani en zouden graag naar daar willen gaan einde van dit jaar. Ik heb een pensioen van mijnwerker, zekers niet slecht. Wat moet ik doen om naar Thailand te komen met mijn Thaise vrouw?

Wij zijn nu op zoek naar vervoer om onze goederen mee te laten komen via de boot. Weet iemand een goede vrachtvervoerder om dit in goede en niet te duur te laten door gaan? Kan dit doorgaan op het einde van het jaar, of moeten we nog langer wachten?

Vriendelijke groeten,

Pierre

No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Vervoer van Belgie naar Thailand?”

 1. Lung addie zegt op

  Beste Pierre,
  dit is een aanrader: Windmill Forwarding.
  Zeer betrouwbaar en perfecte afhandeling. Prijs afhankelijk van volume, gewicht, zelf inpakken of niet….

  https://www.windmill-forwarding.com/homepage-en/

  • LUC zegt op

   IDD WINDMILL FORWARDING is een aanrader! Ik ben momenteel ook bezig met verhuizen met deze company en ben heel tevreden

 2. Harry Romijn zegt op

  Er zijn nogal wat vrachtafhandelaren ( freight forwarders) zowel in de Antwerpse als Zeebrugse haven.
  Je kan ook vanaf de andere kant gaan zoeken: in Klong Thoey. Handig als ze ervaring hebben met huisraad van farangs, die in TH gaan wonen, want DAAR zit het grootse probleem. ( douaniers, dei dankbaar gebruik maken van de onwetendheid )

 3. Bert zegt op

  https://www.transpack.nl

  deze hebben wij het verhuizen laten regelen tot grote tevredenheid.
  container 40 ft, zelf inpakken en uitladen voor € 2400
  wel al 8 jaar geleden

 4. Maryse zegt op

  Drie jaar geleden heb ik ook met Windmill mijn verhuizing laten geschieden, ben heel tevreden over de gang van zaken. Zelf alleen de dozen met boeken en snuisterijen ingepakt, grote spullen door hun laten doen.
  Eenmaal in Pattaya, kwamen zij aan huis de boel leveren, precies volgens mijn aanwijzingen. Dat wil zeggen alle dozen ergens neerzetten en de grote spullen uitpakken en het inpakkarton meenemen. Prima service en zeer schappelijke prijs. Een aanrader.
  Vraag daar in ieder geval een offerte aan. Het is de moeite waard.

 5. Pierre zegt op

  bedankt
  allemaal voor de raad ga er mee aan de slag
  vriendelijke groeten
  Pierre

 6. Jos M zegt op

  @ Pierre,
  wij zijn eind 2019 verhuisd van NL naar Thailand .
  Diverse offertes aangevraagd, Windmill bleef volhouden dat ik onze spullen in een (eventueel gedeelde ) 40 voet container moest vervoeren.
  Echter de firma Transpack in Rotterdam heeft voor ons een 20 voet container prima verzorgd aan beide kanten (NL en Thai). In NL het meeste zelf ingepakt behalve de grote spullen zoals wasmachine en kasten .In Thailand werd alles netjes uitgepakt en op de goede plaats gezet.
  Kosten nog geen 3000 euro.

 7. IJpe zegt op

  In november 2016 25 kub huisraad van Nederlander naar korat laten vervoeren door WINDMILL -FORWARDING van deur tot deur alles uit besteed inpakken en uit pakken de datum en afspraken zinj 100% na gekomen alles hebben ze geregeld ,de douane in Thailand vervoer en noem maar op voor een prijs van € 6022 inclusief verzekering

  Veel succes

 8. spapens zegt op

  Hallo http://WWW.CLEARFREIGHT.COM zitten over de hele wereld word thuis opgehaald en weer afgeleverd Zeer goede firma Succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website