Beste lezers,

Dagelijks plaatsen wij ongeveer 10 postings op Thailandblog met verschillende onderwerpen. Wat lees jij als eerste? En waarom?

Groet,

Redactie

No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag van een jarige: Wat lees jij het eerst op Thailandblog?”

 1. Daniel VL zegt op

  Eerst overloop ik de titels, vervolgens datgene wat mijn aandacht trek.t Iets over pattaya lees ik zelden.
  Belgisch nieuws lees ik eerst en tracht te helpen indien mogelijk. Problemen van Nederlanders zijn voor Vlamingen soms niet goed te begrijpen.

 2. Janderk zegt op

  Mijn belangstelling gaat uit naar alles over visum voor en in Thailand.
  Het is een onderwerp waar de meeste veranderingen plaatsvinden.

  Vooral het visum verlengen, waaronder de vereiste hebben mijn aandacht.
  Daarna zaken zoals verkeer en weer

 3. Peer zegt op

  Bekijk eerst de rubrieken en vind de sappige levensverhalen het leukst. Kan ook genieten van de kneuterigheid en pinnigheid van Nederlanders, die ondanks elke maand ‘n zak met geld, nog mekkeren over het levensonderhoud. Wat ik nooit lees zijn de perikelen over allerlei soorten Visa!! Iedereen lukt het toch, op zijn/haar manier hier te geraken. Dus ál die ‘nuttige tips’ zijn m.i. overbodige blogvulling?
  Leve Thailandblog

 4. Bob, jomtien zegt op

  Gewoon zoals het binnenkomt. En soms log ik door, lees verder. En soms reageer ik.
  Maar dat bericht van gisteren inzake WiFi was compleet fake. Ik snap niet dat er nog reacties op komen. Immers de provider moet alles opslaan en registreren. Vandaar ook de plicht om bij aankoop van een simkaart je te laten registreren bij de telefoon maatschappij.
  Bob, jomtien

 5. dirk zegt op

  Ik scroll de berichten van boven naar beneden af. Mijn belangstelling gaat voornamelijk uit naar veranderingen in sociale wetgeving in Nederland en visum gerelateerde zaken in Thailand die me raken.
  Daarnaast Thaise onderwerpen zoals taal, educatie, verkeer, cultuur, en de stand van Thailand in een groter geheel. Mede belevenissen van landgenoten in relaties, voor-en tegenspoed, hoewel ik na jaren nu het relaas wel een beetje ken. Wat ik hier mis in de Isaan is cultuur zoals we die in Nederland hebben. Een schouwburg, musical, ballet, goed museum. Daarom was ik blij met een artikel van een museum modern art in Bangkok, dat ik zeker ga bezoeken, als ik mijn inkomensverklaring bij de ambassade ga ophalen.
  Om kort te gaan ik sla Thailandblog zelden over, soms ben ik in vijf minuten daarmee klaar, maar ook vind ik daar vaak onderwerpen, die mijn aandacht trekken, soms met anderen bespreek of ik reageer erop.
  Tot slot gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan…

 6. Rob V. zegt op

  Ik bekijk eerst de reacties, soms slaan die op artikelen die inmiddels op pagina 2 zijn gekomen. soms reageer ik meteen op die reacties, en als mijn vingers niet jeuken dan ja ik terug naar de home page en bekijk eerst even de artikelen van die dag. Ik duik dan eerst op zaken die mij trekken zoals geschiedenis, politiek, actualiteiten of een lezersvraag (indien ik een goed antwoord weet). Daarna bekijk ik de overige artikelen.

 7. Corrie zegt op

  Van harte gefeliciteerd!!
  Ik lees met groot genoegen elke dag Thailandblog. Ook al reageer ik weinig, ik beleef er heel veel plezier aan.
  Het eerste wat ik doe is de items in vogelvlucht doornemen en degene die mijn aandacht trekt, meteen openen en lezen.
  Het weer in Thailand (vooral als ik daar verblijf) lees ik meteen als erover geschreven wordt.
  De verhalen van personen, die daar wonen, en hun dagelijkse belevenissen opschrijven, lees ik alle met bijzondere aandacht. Daar kunnen er niet genoeg van zijn, vind ik.

  Over onontdekte gebieden of plekken, mag ik graag lezen. Alhoewel het “onontdekt” er daarna dan wel af is!!

  Ga zo voort! Veel dank voor alle moeite, die voor het verschijnen van Thailandblog gedaan wordt.

  Met vriendelijke groeten,
  Corrie

 8. Geert zegt op

  Mijn aandacht wordt voornamelijk getrokken door postings over visum aangelegenheden en wetgeving die wijzigt in Thailand die van toepassing kunnen zijn voor expats. (vb. TM30)
  Ook economische vooruitzichten, discussies over de Thaise baht, Thaise samenleving etc.

  Vriendelijke groet,

  Geert.

 9. Fon zegt op

  De bloggers zijn mijn favorieten, vooral de Inquisiteur (tijdje niet gezien) en Gringo.
  Lekkere verhalen om de dag mee te beginnen. Verder artikelen over Chiang Mai en omgeving, want daar wonen we een half jaar per jaar. Sterker nog…… we vertrekken morgen weer naar ons appartement aan de Suthep road!

 10. Hansest zegt op

  Ten eerste hartelijk gefeliciteerd. Ik lees Thailandblog iedere dag en heb er heel veel van geleerd.
  Eerst kijk ik naar de temparatuur in BKK en de stand van de Thaibat tov de Euro.
  Vervolgens ga ik altijd snel door de artikelen en haal daaruit diegenen die ik interessant vind, bv over de pensioenen, de AOW. Daarna lees ik ongeveer 85% van de rest, kijk filmpjes, de geschiedenis van Thailand
  Ik kan nog wel even doorgaan. En soms zijn er artikelen waardoor ik de mistiek van mijn Thaise wat beter begrijp.
  Mvg, Hansest

 11. Sjaak zegt op

  Ik scrol eerst de nieuwe berichten en welke ik interessant vind safe ik op nieuw tabblad. Later de tabbladen uitgebreid lezen. De volgorde is van boven naar beneden, want ik lees de berichten iedere dag


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website