Beste lezers,

De volgende vraag is wellicht al aan bod gekomen maar omdat ik niet meteen het antwoord terugvind op het net wil ik graag nog eens via Thailandblog wereldkundig maken:

Waar vind ik een overzicht van de exacte voorwaarden inzake Covid-19 preventie die de Thaise autoriteiten stellen aan een landgenoot (mijn echtgenote) die vanuit Bangkok terug naar Europa wenst te vliegen?

Van de Belgische Ambassade vernam ik dat er nog vluchten worden aangeboden door KLM, Air France en Lufthansa naar Amsterdam, Parijs en Frankfurt maar helaas nog steeds niet naar Brussel.

Ik ontving ook de link naar een zogeheten ‘Passenger Locator Form’ en downloade reeds een formulier eigen aan KLM maar ik wens dus te weten waaraan een reiziger moet voldoen wanneer die zich aanbiedt op de luchthaven te BKK zodat mijn wederhelft niet te horen krijgt dat ze niet kan vertrekken.

Alvast bij voorbaat dank voor het plaatsen van mijn vraag.

Groet,

Peter

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Uitreisvoorwaarden voor Thai die naar Europa willen vliegen?”

 1. Albert zegt op

  Beste,
  Indien zij een Belgies identiteitskaart heeft kan zij zonder problemen terug naar Belgie met swiss air.

 2. Staf van lancker zegt op

  Peter, op uw vraag van bkk naar Brussel. Heb net een ticket geboekt met Finnair. Vertrekken 3x per week. Dond. Zaterd. En maand. Vertr bkk om 8.55.aank.brussel om 18.15.tussenstop Helsinki 1.25 min. Public health doc. Met alle gegevens invullen en meenemen. En klaar

 3. Cornelis zegt op

  Er zijn geen belemmeringen en/of extra maatregelen voor het verlaten van Thailand.

 4. Arnie zegt op

  mijn vrouw kon gewoon komen met swiss air nadat ze haar trouwdocumenten had laten zien op 1 juli, alleen terug komen is een probleem met Swiss.
  Ticket is verschillende keren gewijzigd en nu geannuleerd omdat ze niet terug vliegen!

 5. Peter Schoonooghe zegt op

  Bedankt voor de respons.

  Ik denk een ticket te boeken met KLM voor een rechtstreekse vlucht van BKK naar Amsterdam op 30/09 aan 535 euro.

  Volgens een Thaise vriendin die eerder deze maand terug kwam naar België vanuit Thailand diende ze 3 dagen voor haar vertrek een test te ondergaan in een ziekenhuis te BKK en het resultaat van die test mee te nemen naar de luchthaven als bewijs dat ze Covid-19 vrij was.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website