Lezersvraag: Stoomgenerator kopen in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
12 juli 2020

Beste lezers,

Wij willen een stoomgenerator kopen. Dat is een strijkijzer met een externe watertank. In die tank wordt het water verwarmd. De tank is aan het strijkijzer verbonden met een stoomsnoer. Ik gebruik dat ding ook in Nederland en is veel gemakkelijk dan de ouderwetse stoomstrijkijzer. Ik wil er nu eentje kopen voor mijn vriendin hier.

Wat mij opvalt is dat ze hier in Thailand een stuk duurder zijn. In Nederland koop je goede voor € 150,- in Thailand betaal je zo ongeveer omgerekend het dubbele, waarom is dat?

Groet,

Andy

6 reacties op “Lezersvraag: Stoomgenerator kopen in Thailand”

 1. Willy zegt op

  Hey Andy,
  Toch maar eens een kijkje nemen op de site van Lazada. Ene onder de 4000 bath, ene in promotie van 4600 en de duurste een dikke 6000 bath.

  • Nicky zegt op

   Volgens mij heeft Lazada geen bekende merken

 2. Chris zegt op

  Beste Andy.

  Probeer het eens online te kopen op bijvoorbeeld Shopee. Dit doen veel Thai ook en is vergelijkbaar met Ali expres alleen in Thai bath en de spullen komen gratis en eerder binnen.

  Vriendelijke groet,

  Chris

  P.s ik heb er geen aandelen of iets dergelijks hoor.

 3. Ruud zegt op

  Hoi Andy
  Het waarom ligt waarschijnlijk aan de invoerrechten. Alles wat uit Europa komt is meerdere malen duurder. Kijk maar naar andere huishoudelijke apparaten van Europees merken. Enige mogelijkheid is er een keertje een over laten komen uit Nederland

 4. laksi zegt op

  Tja,

  Simpel, invoerrechten en ze raken ze aan de straatstenen niet kwijt, dus na een jaartje afgeprijsd voor de helft. Moet je toch van te voeren incalculeren.

 5. Nicky zegt op

  Is met alle huishoudapparaten . Wij hebben al heel veel me egebracht uit Europa


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website