Lezersvraag: Social distancy in restaurants in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
7 juni 2020

Beste lezers,

Restaurants mogen in Thailand en dus ook in Pattaya weer open, maar er zijn nauwelijks restaurants open! Naast het alcoholverbod, de veiligheidsvoorschriften en het gering aantal toeristen, is er ook de onduidelijkheid over die veiligheidsvoorschriften. Sommige uitbaters houden zelfs de strikte regel van één klant per tafel aan, die zou zelfs officieel verplicht zijn. Andere uitbaters laten wèl meer klanten aan één tafel toe!

Wat is het nu?

Groetjes,

Michel

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Social distancy in restaurants in Thailand”

 1. Johnny BG zegt op

  Ik vrees dat de op de Westerse toeristen gerichte toerisme zaken geminimaliseerd zullen worden.
  Het is geen geheim dat de regeringen van de laatste jaren niet zitten te wachten op middenklas en lagere rezigers uit het Westen die er mede voor zorgen dat het beeld bestaat dat het een hoerenland is.
  Dat ze andere spelregels voor hunzelf hebben is natuurlijk weer anders…..

  • Mike A zegt op

   Het is eerder andersom, Thailand heeft zijn beste tijd gehad voor een fijne strand vakantie kan je beter naar de Dominicaanse republiek, en voor waar voor je geld zowat naar alle andere landen ivm de hoge baht koers. De middenklasse in Europa heeft thailand wel gezien ondertussen.

   Alleen de jongeren op een backpack trip en de pensionado’s komen nog hier. Henk, Truus en de 2 kids komen al jaren niet meer.

 2. geert zegt op

  In Chiang Mai zijn ze ietsje soepeler geworden.
  In de restaurants in de shopping malls (Central festival) mocht aanvankelijk maar 1 persoon per tafel zitten. Sinds deze week mag men met z’n tweeën aan 1 tafel.

  Gegroet,


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website