Beste lezers,

Hoe geraak ik vanuit België aan een recent uittreksel van het huwelijksregister van een Amphur in BKK? Ik heb mijn huwelijksakte (2015) en de Engelse vertaling hiervan bij mij thuis. Dit ivm het aanvragen van een jaarvisum multiple entry.

Of moet ik hiervoor zelf mij aanmelden bij de desbetreffende Amphur waar het huwelijk voltrokken is?

Groet,

Thomas (BE)

2 reacties op “Lezersvraag: Recent uittreksel van het huwelijksregister van een Amphur in BKK?”

 1. RonnyLatYa zegt op

  In Antwerpen volstond een uittreksel van de gemeente in België daarvoor nml Uittreksel Samenstelling gezin. Daar staat ook op dat je gehuwd bent.
  Dat samen met een kopie en vertaling van de Khor Ror 3. Dat is die met de tekening op. Daarvoor volstond de vroegere vertaling die ik toen heb laten maken in Thailand om het huwelijk in België te laten registreren en dat gelegaliseerd werd door de Belgische ambassade.

  Voornaamste reden dat men dit vraagt is dat men niet alleen een bewijs wil zien dat je ooit gehuwd bent met een Thai, maar dat ook nog steeds bent.

  Ter info. Zo een recent uittreksel van je huwelijk dat je in een Thais gemeentehuis kan bekomen, is de Khor Ror 2 en is trouwens maar 30 dagen geldig.

  • Winlouis zegt op

   Beste Thomas, Op de website van de Belgische Overheid kan je de link openen van het rijksregister, ik heb dat attest al meerdere keren opgevraagd, ik download het attest en print het af. Je hebt wel een ID kaart lezer nodig voor de website te openen. Ik kon dat attest bij het gemeentebestuur niet bekomen, omdat mijn Thais huwelijk niet geregistreerd was in het gemeentebestuur. Ze konden mij nergens helpen, ik heb het toen zelf opgezocht en zo ben ik bij het rijksregister terecht gekomen. Met de kopie en het vertaalde exemplaar van mijn huwelijk in Thailand, heb ik reeds 3 keer het Visa Non Immigrant O Multy Entry bekomen in het Consulaat te Antwepen. Good luck.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website