Beste lezers,

Mijn vriend heeft tijdens de maand maart in Thailand een trombose opgelopen met de nodige problemen. Daar hij voorlopig niet naar België geraakt zoeken wij naar iemand die hem dagelijks kan helpen weer te leren praten. Indien mogelijk in het Nederlands, Frans en anders in het Engels. Hij verblijft bij zijn vriendin in Pattaya en deze persoon moet in Pattaya of in de nabije omgeving wonen.

Gelieve email adres en eventueel telefoonnummer te melden zodat wij kunnen contact opnemen met deze persoon daar wij dit moeten regelen vanuit België.

Dank bij voorbaat

Groet,

Rene

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Officiële logopedist of logopediste gevraagd omgeving Pattaya”

 1. j.meijer zegt op

  In Pattaya ,is bij hollandse maaltijden een logopedist(20jr)kijk op hun site.hollandsemaaltijden .com

 2. vanneste kris zegt op

  Geachte

  Het is absoluut niet nodig hiervoor een logopediste in te schakelen. Een familielid dat elke dag een uurtje tijd heeft om wat voor te lezen en om woordjes te laten lezen vanuit een boekje voor het eerste leerjaar en dan tweede leerjaar enz..; (maar aan sneller tempo) is voldoende.
  Trouwens wacht eerst tot de zwelling in de hersenen na de trombose weg is en veel komt spontaan in orde… en natuurlijk zorg dat er geen nieuwe trombose komt… via trombolytica … Veel succes maar verspil geen geld aan dingen die geen zin hebben…

 3. Thallay zegt op

  het is niet om de hoek, maar ik kan u aanraden”
  Speech Clinic
  Ear Nose Throat departement
  Chonburi Hospital
  tel. 0839908875.

  Er rijdt tweemaal per uur een minibustaxi vanaf Sukumvitrd. naar de voordeur van het ziekenhuis v.v.
  Een opstapplek is er bij de loopbruug over Sukumvit tussen Pattaya Klang en Siam Country rd. even voorbij de ingang van de tunnel.

  Ik heb er zeer goede ervaringen mee na het verwijderen van een keeltumor. En ze vragen er niet de onbeschofte prijzen als in Bangkok Hospital Pattaya en zijn zeer deskundig.

  Thallay


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website