Lezersvraag: Kosten golfen in Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
17 juni 2016

Beste lezers,

In Pattaya ben ik lid geweest van een “virtuele” golfvereniging met “clubhuis”, welke de optie bood om tegen Thaise Greenfee prijzen te golfen en bovendien gezelligheid wedstrijden te spelen met het daar aan gekoppelde verenigingsleven.

Wij verblijven nu elk jaar twee maanden (januari en februari) in Hua Hin en spelen gemiddeld twee rondjes per week, wat behoorlijk prijzig begint te worden.

Mijn vraag, is er een (golf)vereniging in of bij Hua Hin waar we lid van kunnen worden, die gelijksoortige opties biedt?

Bij voorbaat dank,

Jan Willem


» Laat een reactie achter


1 reactie op “Lezersvraag: Kosten golfen in Hua Hin?”

 1. Alex zegt op

  Beste Jan Willem,
  Tuurlijk zijn er dergelijke virtuele golfclubs in en om Hua Hin. Zelf ben ik samen met een collega lid van een club in Cha Am, de Cha Am golfclub geheten. Over het algemeen veel Scandinaviërs maar ook enkele Nederlanders , Zwitsers, Australiërs. http://www.chaamgolfclub.com
  Heer David Watson is de secretaris van de club en Australier. Heer Rogeir Heimsted ken ik al jaren en is een van de oprichters. Ze spelen eens in de 2 weken ergens een wedstrijd op 1 van de vele banen in Hua Hin en Cha Am tegen zeer redelijke prijzen, lidmaatschap kost meen ik 1000 of 1200 thb per jaar.
  Hoor het graag, succes.
  Alex Grooten thailandgolf.nl

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website