Beste lezers,

Kan iemand mij laten weten of het nog mogelijk is om bij aankomst op Suvarnabhumi airport een simcard te kopen? Of kunnen de mensen van het quarantaine hotel je daarbij helpen?

Dank U.

Groet,

Hans

Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

9 reacties op “Lezersvraag: Kan ik op Suvarnabhumi airport een simcard kopen?”

 1. Cornelis zegt op

  Je kunt in de huidige situatie bij aankomst op Suvarnabhumi géén simcard kopen. Of het ASQ hotel bereid is daarbij te helpen zal van hotel tot hotel verschillen. Aan je hotel vragen, dus.

 2. MikeH zegt op

  Op dit moment kan je vanwege alle maatregelen rond ASQ bij aankomst op het vliegveld geen SIM kaart kopen.

  Het hotel kan (in de meeste gevallen) ook niet helpen omdat voor aanschaf van een SIM kaart een paspoort getoond moet worden.
  Het beste is om een Thaise kennis zo’n kaart te laten kopen en die bij het hotel te laten afleveren.

 3. RobHH zegt op

  Veel ASQ-hotels hebben een bezorgservice. Daarbij kun je zaken bestellen van de 7/11 om de hoek en die bezorgen ze dan aan je kamerdeur.

  Als buitenlander moet je in principe een paspoort tonen. Maar een Thai zou een kaart voor je kunnen halen. Geen garanties dus, maar je kunt het proberen.

  Op het vliegveld ben je na aankomst op het moment pertinent níet in de gelegenheid om er zelf eentje te halen. Of om bijvoorbeeld geld te pinnen.

  • Cornelis zegt op

   Geld pinnen bij aankomst kan nog wèl, in de hal met de bagagebanden, na Immigration.

 4. bert zegt op

  Ook geldwisselaar Superrich in de kelder is gesloten tijdens de maatregelen tegen Corona.

 5. Eric zegt op

  Helaas. Maar dit is absoluut niet mogelijk.

  Je bent in principe afhankelijk van de WIFI-verbinding in je hotel en zal na 2 weken zelf voor een SIM kaart moeten zorgen op de bekende manier.

 6. SEKE zegt op

  Bedankt voor de info. Hiervan was ik niet op de hoogte.

 7. Harmen zegt op

  Nee,
  grtjs. H.

 8. Wim zegt op

  Op het vliegveld heb je GEEN mogelijkheid voor het kopen van een SIM card. Wij zitten in ASQ hotel “Lohas Residence” en die waren zo netjes om voor ons een pre-paid sim card van DTAC te halen op ons verzoek. Denk dat het een beetje afhankelijk is van de service van het hotel


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website