Beste lezers,

Ik had vorig jaar een scooter ongeval, moest 4000 baht aan de  tegenpartij betalen voor inkomstenderving en schade aan scooter. Mijn eigen scooter kostte ook nog eens 5000 baht aan reparatie terwijl mijn Thaise vriendin die achterop zat voor 4000 baht verbonden moest worden in een kliniek op Koh Chang.

Kun je je hiervoor verzekeren vraag ik me af?

Groetjes,

Jim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Kan ik mij in Thailand verzekeren tegen de kosten bij een scooterongeval?”

 1. ko zegt op

  Natuurlijk. Bijvoorbeeld bij AXA Thailand. De staatsverzekering hier betekent niets. Je neemt veel beter een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij.

 2. Aad zegt op

  Hallo Jim,
  Neem svp contact op met AA Insurance in Hua Hin en vraag naar André.(huahinaa@hotmail.com) Je kunt als je wilt mij als referentie gebruiken. (Aad van Vliet)

 3. l.lagemaat zegt op

  Een eigen scooter kan verzekerd worden bij o.a. APG, Ltd Consulting Company voor 1800 Baht per jaar waar schade zowel materieel als ziekenhuiskosten aan derden in ruime mate vergoed worden.
  Bij een gehuurde scooter helaas niet.

  groet,
  Lodewijk

 4. hendrik zegt op

  3.445,23 batt bij huahinaa@hitmail.com geloof tot miljoen verzekerd.
  basis verzekrd vorig na ongeluk vorig jaar en hebben toch 7000 batt uitgekeerd voor medische kosten daar in ziekenhuis heb gelegen.Restant moest zelf betalen,in dit geval mijn reisverzekring met wereld dekking!!!!
  hoop voldoende is ze spreken nederlands vraag naar matthieu huahinaa@hotmail.com

 5. Jozef zegt op

  Zoals ik het lees ben jij op vakantie geweest. Als het een ongeval was dan is er ook een politie rapport. Of in iedergeval div. Bonnetjes van de schade. Deze zou je op jouw reisverzekering moeten kunnen verhalen denk ik zo. Succes

 6. Ruben zegt op

  http://www.verzekereninthailand.nl/motor_verzekering.aspx

 7. nico zegt op

  ik heb mijn scooter bij Siam Commercial Bank verzekerd, maar (gelukkig) nog nooit gebruik van hoeven te maken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website