Lezersvraag: Is Thailand nog gesloten voor toeristen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
5 maart 2021

Beste lezers,

Blijven op dit moment voor buitenlandse toeristen de grenzen vooralsnog gesloten? En komen alleen mensen met een werk/verblijfsvergunning óf met een Thaise nationaliteit het land binnen?

Groet,

Ralf

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 6 votes.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Is Thailand nog gesloten voor toeristen?”

 1. Cornelis zegt op

  Je hebt de ontwikkelingen kennelijk niet gevolgd, Ralf. Je kunt inmiddels ook als toerist Thailand weer binnen, zelfs met een visumvrijstelling voor 45 dagen. Je ontkomt echter niet aan 15 nachten quarantaine – op eigen kosten uiteraard – en de nodige voorbereidingen zoals o.a. een Certificate of Entry, een Covid test en een fit to fky certificaat. Op de website van de Thaise Ambassade vind je de nodige informatie.
  https://hague.thaiembassy.org/th/content/118896-measures-to-control-the-spread-of-covid-19?page=5f4d1bea74187b0491379162&menu=5f4cc50a4f523722e8027442

 2. Matcham zegt op

  Het kan al lange tijd voor toeristen om Thailand te bezoeken. Waarom zou je anders denken? Er zijn allerlei visa voor bedacht: bijvoorbeeld het 3×90 dagen visa voor 3×1900 baht! Beter de krantjes lezen!
  Gegroet

  • RonnyLatYa zegt op

   Denk dat je ook maar eens beter de krantjes leest…

 3. PEER zegt op

  Hahaaaa Ralf,
  Je bent zeker eind okt in je winterslaap gegaan, want toen werd er al op Thailand Blog vermeld dat het mogelijk was om ‘n 90 dgn-visum aan te vragen.
  Ikzelf ben al aan ‘t overwegen om verlenging aan te vragen, vw de sluimerende blijvende Covid19-regeltjes in Nederland.
  Welcom in Thailand


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website