Lezersvraag: Informatie over Vietnam

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
23 januari 2020

Beste lezers,

Graag had ik wat informatie over Vietnam. Ik kom al gedurende vele jaren in Pattaya maar persoonlijk vind ik het een beetje bergafwaarts gaan. Graag had ik wat informatie over de uitgaansgelegenheden in Vietnam. Weet ook dat niet alles vergelijkbaar is met Thailand. Hoe zijn de meisjes daar en wat zijn de gangbare prijzen? Ook zou het fijn zijn mocht iemand van jullie een leuk adresje hebben om daar te logeren.

Hoor het graag.

Groet,

Johan

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Informatie over Vietnam”

 1. Leo zegt op

  Hoi Johan
  Saigon heeft een heel divers en erg aantrekkelijk uitgaansleven. Girl bars zijn vooral in district 1 en wat concept betreft vergelijkbaar met Pattaya. Zolang je het meisje iets te drinken aanbiedt, zal ze je gezelschap houden. Een meisje voor shorttime zal je 40euro kosten.
  Ik weet niet hoe lang je wilt blijven, maar zojuist is bekend gemaakt dat het 3maanden toeristenvisum per 1 juli komt te vervallen. Dat betekend dat je als toerist niet langer dan 1 maand blijven.

 2. Willem zegt op

  Gangbare prijzen? Van het bier, de hotels, het eten?

  • Leo zegt op

   Johan
   Over het algemeen is eten en drinken vergelijkbaar of goedkoper dan in Pattaya. Tap bier rond de €1,75. Eten van heel goedkoop tot heel duur. Hotels heel erg afhankelijk van de locatie.

 3. jan zegt op

  Johan YouTube kanaal Vagabond Awake heeft veel goede info over heel veel landen ! Best place to retire in Vietnam > https://www.youtube.com/watch?v=GeE8bW4Omi4

  Retire for 1300 Month USD in Ho Chi Minh Vietnam: https://www.youtube.com/watch?v=NQMdyK5riHU

  250 USD Month Rent Vietnam : https://www.youtube.com/watch?v=BU3EkIn0RXY

  Video info & overzicht alle landen : https://www.youtube.com/channel/UCi69g_TePyU9Hy69xmMkwuQ/videos

  Accommodations anywhere in the world:
  Booking: https://vagabondbuddha.com/booking
  Hotelscombined: https://vagabondbuddha.com/hotelscomb..
  .
  Retire Cheap Reports Worldwide: https://vagabondbuddha.com/retire-on-1000-usd-month-vung-tau-vietnam/
  groetjes jan

 4. Rene Wouters zegt op

  Johan
  Ben op dit ogenblik in Thailand. Ga op 26 februari naar Hanoi maar weet niets van prijzen over hotels en meisjes. Ik ben namelijk getrouwd en geen butterfly of helikopter. Indien je meer informatie wilt over Vietnam en visa ,neem dan kontakt op langs email met het agentschap Friendlytravel in Hanoi. Die kunnen jou verder helpen met bepaalde zaken over hotels. Email adres te vinden langs Google. Dit is een agentschap van een Nederlander met zijn Vietnamese vrouw en medewerkers. Er werkt ook nog een andere Nederlander. Ik weet niet dat zij de prijs weten van de vrouwtjes maar zij kunnen vis,hotels,taxi,s en uitstappen regelen voor jou. U verkrijgt een degelijke uitleg langs email.
  Groeten
  Rene

 5. Jan Hoekstra zegt op

  “Hoe zijn de meisjes daar en wat de prijzen?”, volgens mij zit je op het verkeerde forum Johan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website