Beste lezers,

Mijn Thaise vrouw gaat terug naar Thailand. Heeft ze naast de ‘Fit to fly’ van Medimare ook een PCR test nodig? Ik zag namelijk op de website van de Thaise ambassade in Den Haag dat iemand zoals ik, er wel een nodig heeft. Bij mijn vrouw haar toegezonden formulieren staat dat niet.

Kan iemand daar een duidelijk antwoord op geven?

Alvast bedankt

Groet,

Maarten

4 reacties op “Lezersvraag: Heeft mijn Thaise vrouw ook een PCR test nodig?”

 1. Willem zegt op

  Nee – als jouw vrouw Thais is – en geregistreerd via de ambassade: geen PCR test nodig, wel fit-to-fly en verklaring ambassade (die je ontvangt nadat je het fit-to-fly document aan de ambassade hebt gemaild)

 2. adje zegt op

  Mijn vrouw is afgelopen vrijdag naar Thailand vertrokken. Het antwoord van willem klopt. Je hebt geen PCR test nodig. Je krijgt wel een hoop andere papieren die je moet invullen en terugmailen. Waaronder een fit to fly formulier. Voor dit formulier, waarin je verklaart dat je gezond bent betaal je maar liefst € 60,00. En dat alleen voor een handtekening van de dokter die je niet eens gezien heeft. Let op. Doe precies wat de ambassade vraagt want ze kunnen heel moeilijk doen. Verder wil ik iedereen laten weten dat mijn vrouw in ondergebracht in een lux hotel in Pattaya. Er wordt daar uitstekend voor haar gezorgd. en de 14 dagen is goed te doen.

 3. Alex zegt op

  Een Thaise vriend van mij is deze week terug gekomen uit Belgie, met alle papieren, ook de vereiste gezondheidsverklaring etc. Werd op Suvarnabhumi Airport opgewacht. 2 Uur zitten wachten op dokters test, toen in busje naar Pattaya. Daar in Palm Beach hotel Jomtien.
  Opgesloten in zijn kamer voor 14 dagen quarantaine.
  Kamer en verzorging zijn goed. Alles wordt betaald door de regering (alleen voor Thai)…

  • Adje zegt op

   Mijn vrouw zit in hetzelfde hotel. 9 e verdieping met een heel mooi uitzicht.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website