Lezersvraag: Heeft Air Asia eigen transferbusjes naar Sukhothai?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
7 december 2019

Beste lezers,

Wij vliegen in februari 2020 met Air Asia naar Phitsanulok vanuit Bangkok. Ik meen ergens gelezen te hebben dat Air Asia eigen transferbusjes heeft naar Sukhothai.

Klopt dit en zijn deze op voorhand te boeken?

Groet,

Freddy (BE)

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Heeft Air Asia eigen transferbusjes naar Sukhothai?”

 1. daarisdewebsitevoor zegt op

  ALS ze er nog zijn, dan staat het overduidelijk op hun website, je boekt dan niet apart maar direkt naar SUKH als eindbestemming.
  Overigens zullen ze wel enkel vanaf DMK vliegen en als je alles optelt ben je in Sukh net zo vlot met de elk uur rijdende toerbus-rond de 5 uur.

  • rori zegt op

   Reistijd klopt een 5.5 uur met de VIP bus.

 2. rori zegt op

  Met de VIP (nacht)bus van Nakonchai air jeeft de voorkeur. Onderweg is echt niks te zien langs de snelweg. De bussen vertrekken vanaf Chatuchak terminal, 2 Kampnaeng Phet Road, Lat Chao, Chatuchak, Voordee is dat je meer bagage mee kunt nemen. Oh je krijgt een broodmaaltijd en drinken gratis in deze bus.
  Even op hun site kijken.
  https://www.nakhonchaiair.com/ncabooking/home

  De bussen hebben in de breedte 2 en 1 stoel als in bussinessclass.
  Wij (mijn vrouw en ik) gaan regelmatig met deze bus als we voor iets korts in Bangkok moeten zijn. (1 a 2 dagen) Dit vanaf Uttaradit via Phitsanulok, naar Bangkok of meteen naar Jomtien (VV). Vind het altijd heel relaxed. Het voordeel is dat wij dan altijd de nachtbus nemen zodat wij op de plaats van bestemming in de morgen arriveren. Ben dan niet moe van 600 a 800 km in de auto.

  Je kunt inderdaad ook met het vliegtuig. Dit vanaf Don Mueang. Naar Sukothai. Je vliegt dan met Thai Lion Air of Bangkok Airways.Ik heb dit 1 keer gedaan in 12 jaar tijd. Kwam toen vanuit KL.

  Voor vervoer ter plekke in vanaf Sukkothai en of Phitsanulok is er voor zover ik weet niet direkt een shuttle. Vaak wel vanuit een HOTEL met hotel eigen vervoer.

  Anders een Taxi kost je ook geen Hele ribstuk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website