Lezersvraag: Handgeweven katoenen sjaals

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
30 november 2017

Beste lezers,

Ben op zoek naar handgeweven katoenen sjaals die ik voorheen bij een tussenhandelaar in Chiangmai kocht, maar helaas is deze met de noorderzon vertrokken.

De sjaals zijn ongeveer 180 cm lang en 30 cm breed. Ze worden in een tiental kleuren gemaakt en hebben een tweede kleurdraad met kleine streepjes en bolletjes en voelen heel zacht aan. Vernam onlangs van iemand dat hij ooit bij de Karen (Long Necks) deze sjaals in productie had gezien. Gezien het feit dat ik dit product tot voor kort in Chiangmai kocht lijkt het niet onwaarschijnlijk dat de producent(en) wellicht binnen de Karen-stam gezocht moet worden.

Tot op heden heb ik die helaas niet kunnen vinden. Wellicht geeft de afgebeelde foto een goed beeld van de gezochte sjaals. Wie kan mij op weg helpen?

 

 

Groet,

Jo


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Handgeweven katoenen sjaals”

 1. Christina zegt op

  De foto staat er helaas niet op maar ik weet wat je wil. Te koop bij de Doi Suthep tempel in grote getallen ook te koop. Er staan een heleboel kraampjes die ze verkopen en eventueel als je veel wil kan je wel een deal sluiten.

 2. Jo zegt op

  Christina bedankt voor de reactie. Kijk nog eens even naar de foto’s onderaan. Herkenbaar?

 3. Van Windekens zegt op

  Beste Christina,

  heb je echt DEZELFDE sjaals gezien bij de Dhoi Suthep tempel. Ik was er al een paar keer, en heb deze daar nooit kunnen zien. Misschien kun je wat meer uitleg geven en een koopadres of E-mail van verkoper nalaten?

  Toch erg bedankt voor de info, ik heb ook interesse, en vond ze ook niet meer terug .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website