Lezersvraag: Gezelschapsdame voor 14 dagen, wat gaat dat kosten?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
7 september 2019

Beste lezers,

Ik ben nogal een rookie als het gaat om het nachtleven in Thailand. Ik ben vorig jaar een keer met een rondreis naar Thailand geweest, en toen wel eens alleen op stap geweest en leuke gesprekken gehad met Thaise bardames.

Nu wil ik begin februari weer naar Thailand, maar omdat ik alleen ga, zou ik wel wat gezelschap willen. Kan ik zomaar aan een dame uit de bar vragen of zij 14 dagen bij mij wil blijven? En op wat voor kosten moet ik dan rekenen? Ik bedoel wat is een redelijk vergoeding voor haar? En moet je de bar dan voor de hele periode afkopen?

Groet,

Henry

45 reacties op “Lezersvraag: Gezelschapsdame voor 14 dagen, wat gaat dat kosten?”

 1. johank zegt op

  De dames krijgen zo’n 5000 á 10000 p/m , dus dat zijn de kosten + eventuele omzet derving als ze daar niet werkt..

  • Vincent zegt op

   Das natuurlijk een half antwoord op een serieuse vraag.

   Ja, je kan dat zeker vragen, maar hoeft niet perse, want ze blijven toch wel bij je als je aardig bent en betaald. Ik zou het niet gelijk vragen, want straks vind je het niks en heb je dat al gevraagd. Dan krijg je weer drama als je toch op andere gedachtes was gekomen..

   Als een vrouw in een bar werkt, kost het allereerst barfee. Dat is tussen de 500 en 1000 bath per bar, per avond.
   Je kan haar ook uitkopen, dat is ongeveer 5000 baht voor de bar. Dan hoeft ze niet meer terug te komen.

   Als je haar goed behandeld, alles voor haar betaald en pak um beet 10.000 baht per week geeft, heb je een top vakantie.

   Je kan het net zo gek maken als je wilt, maar wees niet te zuinig, want (zeker in het begin) zal het puur werk voor haar zijn… Zie het ook eens omgekeerd…

   Laat je verrassen, er komt altijd wel wat leuks op je pad.

  • Han zegt op

   Ik heb geen ervaring met bardames maar dit lijkt me wel erg weinig, denk dat ze vanuit de bar meer verdiend.
   Zou me bovendien rot schamen om een meisje die een paar weken mijn gezelschapsdame was met zon fooi af te schepen.

   • Loe zegt op

    10000 per week is zeker voor Thailand GEEN fooi.

    • theoS zegt op

     Baht 10000- is voor de Thai arbeider een maandloon en geen fooi.

 2. John Chiang rai zegt op

  Natuurlijk moet je de eigenaar van de bar ook schadeloos stellen,als deze betreffende dame niet meer bijdraagt aan de omzet van zijn bar.
  De dames dienen vaak alleen maar als gezelschap,en om te zorgen dat jij en zij genoeg drankjes nuttigen.
  Vaak heeft zij een armzalig maandloontje wat zij hoogstens door verder contact met de gast en de nodige ladydrinks verbeteren kan.
  Buiten het schamelijke maandloontje en de provicie van deze ladydrinks,die de gast uiteraard ook betalen moet,zal de betreffende dame graag iets willen bijverdienen.
  Dus schadeloosstellen van de bar, en haar maandloon + de gemiddelde ladydrink provicie,zullen afhankelijk van wat de dame nog meer aan financiële verwachtingen heeft,op zijn minst betaald dienen te worden.
  Als het goed is zal ze jou bij goede betaling,een vriendelijke Thailach en een herhaald toe fluisteren van I love you,veel wensen vervullen.
  Mocht je haar financiële verwachtingen, niet na haar believen beantwoorden kunnen,ben je als je niet toevallig een Bratt Pitt of George Clooney bent,in veel gevallen opnieuw weer single.555

 3. Meggy Müller zegt op

  Hoi Henry,
  ik ben zelf een vrouw en ben diverse keren in Thailand geweest en er zijn inderdaad mooie vrouwen. Wat denk je ervan om 100,00 euro’s per dag, want tenslotte moet zij aan alles voldoen. 14 dagen X 100 = 1400,00 euro’s van jou is voor haar ongeveer 49.000,00 bath’s. Als je zelf van hier een vrouw meeneem kost het jou meer met vliegkosten, hotelkosten, eten, drinken en souveniertjes. Dan zal het jou 3000,00 euro’s kosten. Alleen al voor jouw vriendin/vrouw.
  Veel plezier en succes.

  • Jasper zegt op

   Sorry Meggy,
   Je moet even je Europese pet afdoen. Per slot gaat de OP niet voor niks naar Thailand. Regulier is het de bar afkopen (5000 is echt genoeg, al zeuren ze om meer), en dan de dame in kwestie vrijhouden, af en toe een leuk dingetje kopen, en 2000 baht per dag betalen. Als de OP niet superlelijk is, is dat aardig verdiend (vrij leven en 14 x 2000 = 28,000), met een fooitje toe als ze haar best heeft gedaan.
   Naar de OP: bega NOOIT de fout het geld vooraf te geven!! Heb ik als rookie ooit gedaan, en ze ging 15 minuten laten lachend met een ander mee.

 4. Kees zegt op

  Ik kan alleen spreken uit eigen ervaring in Pattaya. Veel dames blijven heel graag 14 dagen bij je. Vooral de wat oudere ( 35 + ). Je hebt natuurlijk aan de bars ook dames werken die een Thaise man CQ boyfriend hebben en die willen het liefst alleen de nachten met je doorbrengen. Natuurlijk willen ze dat je voor heel deze periode de barfine betaald ( hebben ze zelf ook commissie van ). De prijs zal mede afhangen van de looks en de leeftijd van de dame. Zelf betaal ik 1500 baht voor 1 nacht , maar zeg er altijd duidelijk bij dat ik een butterfly ben , en dat ze de volgende dag nergens op moeten rekenen. Als je een dame 2 weken bij je houdt , dan denk ik dat 1000 baht per dag ( exclusief barfine ) een leuke vergoeding is. Ik zou echter nooit het totale bedrag vooraf betalen als ik jou was. Dat zullen ze echter wel proberen. Nogmaals , dat is hoe ik er tegenaan kijk.

 5. Gerard zegt op

  Mijn advies zou zijn , kijk uit naar iemand met wie je spontaan een klik hebt , hoeft niet perse in een bar hoor!
  Kan ook een serveerster zijn , een winkelmedewerkster enz.
  Hoelang zij zou willen blijven en tegen welke vergoeding hangt ook af van hoe leuk zij jou vind.
  Als je het toch je gezelschap vanuit een bar zou willen zoeken dan moet je simpelweg onderhandelen en hou er ook rekening mee dat jij voor alle andere kosten zoals eten en drinken moet voorzien.

 6. Frank zegt op

  dat ligt helemaal aan de dame. Natuurlijk mist ze salaris, en zal de bar waarschijnlijk barfine vraagt voor de dagen dat ze niet komt. Daarnaast zal zij bepalen hoeveel ze per dag wilt voor de “gezelligheid”. Een bloedmooie, populaire dame in bar zal meer vragen aangezien ze andere “klanten” mis loopt. Die inkomstenderving moet jij betalen. Maak duidelijk afspraak wat je verlangt van haar.

 7. René zegt op

  Beste Henry,
  Bezint eer ge begint. 14 Dagen dag en nacht met een vreemde op stap met wie je nauwelijks kunt communiceren is af te raden. Verveling en irritaties liggen dan al snel op de loer. Mocht je dit toch door willen zetten…in een alledaags openlucht barretje ligt de barfine (bedrag dat je aan de bareigenaar moet betalen om een vrouw mee te mogen nemen uit de bar) meestal tusen de 300-500 baht. Ik spreek nu over Pattaya en mijn ervaring. Dit keer 14 of wellicht met wat onderhandelen wat minder. Dan bespreek je met de vrouw in kwestie wat je haar per dag als vergoeding moet geven. Dit zal minimaal 1000 baht zijn maar ze kan ook het dubbele, driedubbele enz. vragen. Dit hangt af van factoren als leeftijd, schoonheid en…gehaaidheid. Je zult gedurende de periode uiteraard ook alle onkosten moeten betalen. Eten, drinken en aanverwante zaken. De kosten van de aanverwante zaken zullen afhankelijkheid zijn van wederom haar gehaaidheid, jouw welwillendheid en drang om de lieve vrede te bewaren.
  Neem anders eerst iemand die je leuk vindt voor 1 nacht mee. Als het goed gaat kun je haar de volgende dag vragen of ze de dag met je door wil brengen zodat je in ieder geval een beetje een indruk kunt krijgen van hoe het is om tijd met haar door te brengen. Hopelijk helpt dit je een beetje. Ik wens je veel succes en een fijne vakantie!

 8. jan zegt op

  dames vragen 1000 bath per dag en als je via een bar een dame hebt dan wil die ook wat geld ervoor.
  5000 en 10000 zijn zeer oude prijzen.

 9. Antonius zegt op

  Beste Henry,

  Als je de juiste hebt en die samen met je optrekt. Eten ,bar,disco en noem maar op, samen in redelijk hotel.
  Geef deze dame dan 1000 bath/dag. Je bent wellicht maar 12 dagen dus dan ben je 12.000,- kwijt. En natuurlijk het geld voor al vermaak eten,bar en hotel.
  Ik wens je een leuke tijd.

  Groet Antonius

 10. Henk zegt op

  Ik zou rekenen op 2000 Thb per dag, 1500 voor de dame en 500 Thb barfine. Daarnaast natuurlijk ook kost en inwoning. Is ook altijd onderhandelbaar.

 11. chris zegt op

  Naast de dames in de bar zitten de meeste dames die dit soort service bieden op het internet, op datingsites. Tinder is erg populair in Thailand. Kun je eerst de kat uit de boom kijken, online en dan verder gaan:uit eten en eventueel meer.

 12. karel zegt op

  Als je iemand leuk vindt en je weet dat ze geld wil verdienen (niet altijd omdat ze dat graag doet) in een bar dan is het maar logisch dat je haar eerlijk en respectvol behandelt.
  De “barfine” is een vastgesteld bedrag dat aangerekend wordt door de barkeeper en bedraagt momenteel zo tussen de 300 en de 500 bath per dag, naargelang waar je bent in Thailand.
  Daar ziet het meisje dat je meeneemt NIETS van. De bareigenaar houdt dit bedrag omdat hij er ten stelligste van overtuigd is dat ze bij de klant zeker een pak meer zal krijgen.

  Je gaat dan geen meisje meevragen die je niet leuk vindt maar ééntje die je aantrekkelijk vindt. Ze zal je al die tijd begeleiden en alles voor je doen dus is het maar normaal dat je haar goed behandelt en dat ze financieel beter af is dan in de bar.

  Ik ga hier geen prijs op plakken omdat ik vind dat je het meisje niet moet behandelen als zijnde een gehuurd item maar als mens die graag wat verdient.
  Wil je toch een leidraad dan is het volstrekte minimum in mijn ogen 1000 bath per dag. Je mag niet vergeten dat zo een meisje eigenlijk 24/24 werkt voor U.

 13. Hermann zegt op

  Voor de duidelijkheid, dit is niet mijn ding maar als jij er blij van wordt het volgende.
  Maak een account aan op een datingsite zoals Thaiflirting en wees duidelijk over je bedoelingen. Er zullen zeker reacties komen van dames die zoiets zien zitten. De zogenaamde ‘girlfriendexperience’ . Realiseer je een ding, grote kans of het nou via een website is of een bargirl betreft ze zal er op uit zijn om je verliefd te krijgen om ook na je trip geld en aandacht van je te krijgen. Dit is een zogenaamd verdien model voor sommige vrouwen in Thailand. Op deze manier hebben ze meerdere ‘relaties’ met meerdere Farang die hen het hele jaar inkomsten opleverde en slechts een paar weken per jaar een inspanning van hen vereist. Milking Farang, ik zou er niet aan beginnen, maar ja ieder zijn meug.

 14. Hans Woltman zegt op

  Ik zou geen barmeisje huren maar via dating sites zoals bvb thaifriendly.com contacten proberen te leggen en dmv chat en bvb Skype een idee vormen wat voor vlees je in de Kuip hebt.

  Barmeisjes zijn te huur voor short en longtime maar de bar wil een dagelijkse barfine zien.
  De hoogte hangt af van de bar maar ligt tussen de 500 en 2000 bath per dag/nacht, bovenop de vergoeding voor de dame.

  De stelling dat de dame voor 5000-10000 baht een maand mee gaat gaat niet op voor barmeisjes.

  Open en eerlijk zijn in de chat die je opzet via ThaiFriendly is een prima start, je hebt ruimschoots de tijd om verschillende contacten aan de tand te voelen

  Succes en veel plezier!
  .

 15. Peter zegt op

  Hoi Johan,,,,,,

  Tel maar op, tussen de 10.000en15.000 thb

  Omgerekend 270,00 euro

 16. Paul zegt op

  Als je een dame uit een bar wilt meenemen moet je inderdaad voor elke dag de barfine betalen. Bij iemand uit een disco of via internet zal dat waarschijnlijk niet het geval zijn. Ik zou in ieder geval niet direct voor 10 dagen afspreken en eerst kijken of er wel een klik is.

 17. Dre zegt op

  Beste Henry

  Ware het niet beter om eerst eens rustig de situatie te bekijken en de dingen spontaan op je te laten afkomen, in plaats van met oogkleppen richting Thailand te gaan. Wees er maar zeker van dat de bardames snel door hebben dàt je iemand zoekt voor …….. . Op dàt moment ben jij dan de prooi en dàt zal je naderhand geweten hebben.
  Wens je alvast een fijne vakantie toe in het ” land van de glimlach “.

 18. Rymond zegt op

  Allemaal leuk en aardig over neem een meid uit disco of internet want die vragen geen geld om bij je te blijven ik help jullie uit je dromen doen ze wel
  Voordeel meid uit bar is
  Moeten 1 keer per maand naar dokter voor controle
  Als je meid uit disco of internet neemt weet je niet wat ze heeft oa soa hiv
  Meiden staan nergens geregistreerd dus als je nog drogeren ben je de volgende ochtend alles kwijt
  Dus waar kies je zelf voor of geef €300 tot €400 uit voor bar meisje
  Of ga je ervoor om risico te lopen hiv of soa op te lopen of je wordt wakker en kamer is leeg geroofd

  • Cornelis zegt op

   Voordeel: 1x per maand controle………….. beschouw je dat werkelijk als een voordeel? Je kunt toch niet zo dom zijn om te denken dat jou dan niets kan gebeuren?

   • Rymond zegt op

    Zeker een voordeel want het gaat van de bar uit die controles dus bar krijgt ook uitslagen binnen van arts
    En als meiden iets hebben qua ziektes liggen ze uit de bar
    En veel van die meiden proberen het vervolgens in de disco
    Dus zeker veel minder risico op ziektes ja

    • RonnyLaYa zegt op

     Het is zoals met een APK.
     Op het moment van de controle lijkt alles ok, maar zegt weinig over verborgen problemen of diegene die pas op landurige termijn kunnen gedetecteerd worden.
     En zelfs als alles goed is, kan het bij de eerstvolgende tankbeurt al mislopen.

   • RonnyLatYa zegt op

    Ik denk dat hij ook uit zijn dromen moet geholpen worden 😉

 19. Steven zegt op

  Henry, niet doen je de eerste dag vastpinnen aan een vaste meid en zeker niet aan een barmeid waarvoor je vooraf voor 2 weken de barfine betaalt. (Echt: niet meer dan 300 per dag!!! Mijd bijv de dure barren in Walking Street in Pattaya, die vragen 400-500 en een gogo nog veel meer).

  Ga je daarna rondreizen, dan is het inderdaad erg fijn een vaste dame bij je te hebben. Dat heb ik vroeger (toen ik het ook nog moest hebben van alleen vakanties) ook weleens gedaan: een paar dagen rondkijken in Pattaya, en dan die ene leuke jonge griet meenemen als gezelschapsdame voor een rondreis door Thailand. Dan hoeft het niet per se 1000 baht te zijn. Voor bijv 10 dagen zijn er zat dames die 7000 of 8000 totaal accepteren: Jouw argument daarbij moet zijn dat je ook haar eten en kosten van uitjes betaalt.Normaal 1is zij 00-200 baht per dag kwijt aan eten.

  Kijk eens op Thaifriendly.com, daar vind je ook leuke vrouwen, freelancers vaak, soms dames met een reguliere job, die wel wat willen bijverdienen. Houd wel een videogesprek, want ze zijn op foto’s 2x zo mooi (en soms half zo slank) als in werkelijkheid.

 20. Tino Kuis zegt op

  Het zou wel leuk zijn als iemand met ervaring voor thailandblog een dossier zou samenstellen. Een lijst met prijzen voor de verschillende aanbiedingen. Bijvoorbeeld: 18-jarige, knappe, slanke en vrolijke meid: 3.000 baht per dag. Flinke kortingen voor langdurige afspraken. Of: 40-jarige enigszins gezette vrouw met goede kennis van de Engelse taal: 1.000 baht. Wie wil dat op zich nemen?

  • fred zegt op

   3000 Baht per dag ? Dat is bijna 100.000 Baht per maand ? Voor een 18 jarige ? En ik die moet geloven dat men in Thailand gemiddeld 10.000 Baht per maand verdiend ….

   • RonnyLatYa zegt op

    Dus ook het inkomen van de escortedames in België en Nederland is wat de gemiddelde Belg en Nederlander verdient….

   • Tino Kuis zegt op

    Ach, mijn reactie over die prijslijst hier was een beetje sarcastisch hoor, fred. Niet serieus bedoeld.

    De 26-jarige oudere zus van mijn zoon is gehandicapt en krijgt 1.000 baht per maand. Begrijp je wat een ‘gemiddelde’ is? Er zijn veel rijke en veel arme mensen in Thailand.

   • Barganger zegt op

    Een beetje populaire lekkere griet verdient makkelijk 20000 per week.
    Vooral in BKK. Short time 2000, long time 4000 – 5000.
    Lady drinks 50 bht per keer. Ik ken er meerdere die dit verdienen, geen mede leiden mee hebben. Sommige verdienen meer dan jij thuis, geloof me.

    Barganger

    • Herman buts zegt op

     heb in mijn hele leven nog geen 4000 bht betaalt voor long time, maximum 3000 bht
     Shorttime 1000 a 1500 bht en jij rekent dat ze alle dagen iemand meeneemt , vergeet het gewoon
     de meeste bargirls zijn blij als ze op een week 10.000 bht verdienen en dat zijn dan de mooie en jonge, de rest verdient minder. Er zijn er veel die laat in de nacht meegaan voor 500 bht short of 1000bht longtime omdat ze die week nog niets verdient hebben.

  • chris zegt op

   Je vergeet te vermelden dat er ook een prjsverschil is in hoog- en laagseizoen……………….(wink)

   • RonnyLatYa zegt op

    Dat is toch ook zo…. tenslotte is de prijs toch ook een kwestie van vraag en aanbod.

    En waarschijnlijk ook zoals in de supermarkt. De duurste prijzen/merken staan op ooghoogte 😉

   • Tino Kuis zegt op

    Komt dik in orde. Net als die prijslijst voor medische verrichtingen (zie de recente discussies) zal ook deze prijslijst in de Royal Gazette worden gepubliceerd. Ook het uiterlijk en de nationaliteit van de klant zal invloed hebben op de prijs….

  • J.A. zegt op

   Hoe dan?..Misschien betaal jij voor dezefde meid wel veel meer dan ik of andesrom..Ligt aan zoveel factoren..Is niet mogelijk…Je kan alleen de goedkoopste vrouwen die je opdoet op beachroad onderscheiden van de duurste escorts die je moet bestellen tussen 500THb en de sky is the limit…Up to you…..Het zijn geen auto’s met een vast prijskaartje….Alles is onderhandelbaar en ook zeer zeker afhankelijk van wat de dame van jou vindt.

 21. rob zegt op

  Nog niet al te lang geleden, 4 jaar ongeveer, ook zoiets gedaan met een iets oudere bargirl (34) die ik al in al die jaren dat ik in “haar ” bar kwam al voorzag van de nodige ladydrinks op een avond ( en sommige van haar collega’s ).

  Ik besloot haar toen te vragen om samen met mij een rondreis door Thailand te maken, een paar dagen naar een paar eilanden en een dag of 12 in het noorden en noord oosten van het land. De prijs die we overeen kwamen was toen 21 x 400 baht barfine, en voor haar per dag 1400 baht zakgeld. Uiteraard ook alle reisgelden, drankjes , voedsel en aardigheidjes zoals prullaria souveniers etc etc. Nooit geen spijt van gehad. Geweldige tijd en nu nog zie ik haar regelmatig in Thailand.

 22. J.A. zegt op

  Leuke meid opdoen bij het uitgaan is het goedkoopst en meestal het leukst voor vakantie…Een soort gids met voordelen…..Een escort bestellen is het duurst . Die geeft je dan wel de full pornstar experience in bed, wat de meid die je ergens zomaar opdoet waarschijnlijk weer niet doet…. Ga gewoon kijken..er zijn DUIZENDEN vrouwen die wel een paar weken met je op sleeptouw willen. Een bargirl voor 2 weken liever niet ..Hetzelfde met Gogo girls zijn SAAI..! In ieder geval wel voor de lange termijn die jij aangeeft,

  Zoveel meningen , zoveel vrouwen….keus genoeg..Wees niet bang dat er geen vindt

 23. Gino zegt op

  Henry,
  Kost je per dag 1000 bath voor de dame en 300 bath barfine.
  Succes alvast.

 24. Roel zegt op

  Henry,

  Ja je kan een leuke vrouw aantreffen in de bar, maar dat geeft geen enkele garantie. Zoals ook voor datings site er geen enkele garantie is.

  Beste is om gewoon die mee te nemen die je leuk vind, voor die middag/avond/nacht betaal je haar gewoon en ook de bar. Als je al in de middag met haar bent kan je gelijk zien hoe geknipt ze is. Bevalt het jouw dan ga je nog een dag zelfde doen.

  Bevalt het jouw nog steeds dan kan je met haar over de resterende prijs praten en ook de barfine met haar onderhandelen. Kan natuurlijk ook in 1 keer als alles klikt maar maak dan wel gelijk de afspraak, dagelijkse betaling en als het niet meer gaat stopt alles. Gezichtsverlies betekend hier veel meer voor haar dan uit gaan met een vreemde man.

  15000/20.000 baht moet je minimaal op rekenen vermeerderd met andere kosten die je voor haar maakt. Voor dat bedrag zou het jouw niet lukken in Bangkok, nog wel in Pattaya. Als je naar de darkside toegaat in Pattaya, dus minder toeristisch en ook leuke vrouwen die minder inhalig zijn dan in Pattaya, zal je waarschijnlijk wel voor de helft dit alles wel lukken. Ook aan de darkside zitten honderden dames.

  Wat je ook doet, respecteer de dames, velen doen het uit nood en niet omdat ze het willen en trap niet in de vader/familie ziekte of buffel gekte. ( buffel gebroken poot, buffel ziek) Het laatste hangt totaal samen met de dame en haar geknipt-heid maar ook hoe jij alles uitgeeft, geeft je geld heel gemakkelijk uit dan ziet ze dat en zal daar op anticiperen. Voorbeeldje, ga niet naar dure restaurant in eerste dagen (zoals Hilton), maar naar gewone waarvan er genoeg zijn. Laat de dame wat eten of fruit kopen op de markt, vinden ze vaak leuk en jij laat zien dat je genoeg kennis hebt en niet met geld strooit.

  Succes

 25. Chris van het dorpje zegt op

  Het hangt ook een beetje af , hoe je er zelf eruit ziet .
  Ben je jong , slank en mooi is ne vrouw stukken goed koper
  Dan wanneer je oud , lelijk en met een dikke bierbuik bent .
  Dan heb je nog de meiden in een massage saloon .
  Kan je ook vragen en scheelt die bar fine .
  Maar beste oplossing lijkt me over internet , datingsite en skype .

 26. Herman buts zegt op

  Er wordt hier een hoop onzin vertelt over de verdiensten van de bargirls, je moet weten dat ongeveer 70% van de bargirls echt niet elke avond iemand vindt die haar meeneemt. Dus de extreme bedragen die hier soms vermeld worden zijn onzin.Mijn ondervinding is dat hoe langer je de dame in kwestie meeneemt hoe lager het bedrag wordt reken op 10 a 15.000 bht per maand. en inderdaad neem bij voorkeur geen bargirl, op o.a. thai friendly vind je dames genoeg die met je meewillen op vakantie voor 2 weken en dan zit je zowieso niet met de barfee.Je kan ook perfect iemand die je leuk vindt ( bvb de waitress in het restaurant of iemand in een gewone bar, dicht bij scholen vind je er genoeg) vragen om met je mee te gaan.En inderdaad beloof niks ,ga een nachtje met haar weg en zie of het klikt en daarna kun je afspraken maken en inderdaad niet op voorhand betalen, je kan haar wel bvb na een week een deel betalen.Dus ik denk dat 10.000 bht voor 2 weken echt wel voldoende is, niet vergeten ze eet gratis en overnacht in hotels die zij zelf niet kan betalen en uiteraard koop je af en toe iets leuks voor haar.

 27. rentenier zegt op

  Ik ging wel eens uit in b.v. Patpong in Bangkok waar niet alleen bars zijn maar ook disco’s. In eerste instantie dacht ik dat de vrouwen die daar kwamen, op de versiertoer waren net als ik maar het zijn voor het overgrote deel ‘freelancers’ die dus niet aan een bar zijn gebonden en zelf kunnen bepalen of ze met je mee gaan of niet. Die dames doen echt niet elke avond een betalende klant op in de disco en betalen voor de taxi (heen en terug) ook als ze niemand hebben. Ik leerde er best leuke dames kennen met aardige relaties, zoals haar verrassen met een ontbijtje na een berichtje met de vraag of ze thuis is, even langs eetstalletjes en met een ontbijt naar haar kamer/bungalowtje.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website