Lezersvraag: Geen reactie van Thaiest om verzoek CoE

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
31 december 2020

Beste lezers,

Ik heb vorige week het CoE ingevuld online bij Thaiest en heb tot nu toe nog steeds geen bericht van hun terug ontvangen. Wie heeft hier ervaring mee? En wat moet ik nu dan doen opnieuw invullen en versturen?Ik vlieg via Düsseldorf naar Bangkok op 20 januari dus wil natuurlijk graag op tijd dit certificaat binnen hebben.

Ik voldoe aan alle eisen die zei hebben gesteld dus daarom begrijp ik eigenlijk niet dat ik niks hoor.

Groet,

John

8 reacties op “Lezersvraag: Geen reactie van Thaiest om verzoek CoE”

 1. Koge zegt op

  John,

  Wat is Thaiest? Volgens mij moet je het doen via de Thaise ambassade in Den Haag. Je krijgt daar heel snel antwoord.Ga maar kijken op de Website bij CoE.

 2. Geen idee wat Thaiest is, maar je kan een CoE alleen bij de Thaise ambassade in Den Haag aanvragen. Deze stappen moet je nemen: https://coethailand.mfa.go.th/regis/step?language=en als je het formulier ingevuld hebt krijg je een nummer. Daarna kan je met dat nummer de verplichte documenten oploaden. Daarna ontvang je een CoE.

  • Conimex zegt op

   Bij Thaiest kan je je ASQ boeken, inderdaad geen COE.

 3. Freek Vermolen zegt op

  thaiest is de site waar je kan zien bij welke quarantaine hotels je kunt boeken.
  De thaise ambassade reageert erg snel. ik had mijn COE binnen een dag.
  Succes.
  Freek

 4. rick zegt op

  je moet het coe hier aanvragen

  https://coethailand.mfa.go.th/regis/step?language=en

 5. john zegt op

  thaiest is een boekingssite voor ASQ hotels. Let op, je KUNT deze website gebruiken voor hotelboeking maar handiger is om gewoon op facebook een oproep te plaatsen. Dat komt omdat het , zover ik heb begrepen, wel de ASQ hotels noemt maar niet daadwerkelijk aangeeft of er of er plaats is.
  Je kunt beter gewoon op facebook, er is een speciale groep voor ASQ hotels , een oproep plaatsen. Je krijgt dan, is mijn ervaring, bericht van aantal hotels “kies mij” en ik ga ervan uit dat die je oproep hebben gelezen. Ik heb het op die manier gedaan. Ging hee; best. Ben nu in Bangkok in quarantaine.

  Om misverstanden te vermijden. Zie hierboven waar je meerdere keren kunt lezen hoie je een COE aanvraagt.NIET via website Thaiest. Eerste fase is eenvoudig. Zijn zaken als je paspoort, visum etc. Na paar dagen ontvang je bericht: ok ontvangen en ga nu aan het werk. Boek hotel, boek flight etc etc.
  Als je die zaken opstuurt krijg je redelijk snel , paar dagen, een COE. Uiteraard als alles klopt.

 6. PEER zegt op

  John,
  Alles via de website van de Thaise ambassade regelen én je krijgt alle info duidelijk aangereikt.
  Heel simpel geregeld.

 7. John zegt op

  Ik wil jullie allemaal bedanken voor de informatie, het is gelukt en wacht nu op goedkeuring.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website