Beste lezers,

Ik zit nu in quarantaine in Bangkok tot 25 juli. Ik had al een vlucht geboekt voor 25 juli naar ChiangRai. Nu las ik vandaag het bericht dat domestic flights vanuit Bangkok naar ChiangRai vanaf 21 juli niet meer mogelijk zijn.

Mijn alternatief is met de auto te reizen. Voorzover ik weet wordt reizen vanuit Bangkok naar andere provincies ontraden, maar niet verboden. Dus een reis per auto naar ChiangRai (800 km) – met mijn quarantaine verklaring – direct vanuit mijn ASQ hotel zou dus mogelijk moeten zijn.

Wat zijn jullie gedachten hierover?

Groet,

Rob

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Lezersvraag: Geen domestic flights vanuit Bangkok, hoe kom ik in Chiang Rai?”

 1. Ernst-Otto Smit zegt op

  Hoi Rob – wij kunnen nog steeds transport verzorgen in heel Thailand. Natuurijk onder de huidige regelgeving. Stuur even een bericht naar gilles @greenwoodtravel.nl en we helpen je op pad naar Chiangrai.

 2. KhunTak zegt op

  https://www.huahinpremiumtaxi.info/transfer%20rates.html

  ik heb regelmatig gebruik gemaakt van hun diensten.
  Betrouwbaar en vriendelijk en ze racen niet van A naar B.
  Je weet van tevoren wat de prijs is en ze zijn actief in heel Thailand.
  Succes

 3. nico zegt op

  Als je een goede reden hebt kun je vragen om een papier van de overheid om door provincies te rijden. Je moet dan online een thaais formulier invullen en afwachten of je toestemming krijgt. Dit is de link naar de website met het formulier .https://covid-19.in.th Je krijgt een pagina, dan moet je op de rode link clicken en dan krijg je het formulier dat je omline moet invullen en toesturen. Ik weet ook alle details niet, maar een thaaise kennis heeft het aan mij gestuurd omdat ik volgende week naar Bangkok moet.

  • Erik zegt op

   Nico, de site die jij noemt krijg ik in NL niet gestart. Wel geeft Norton360 een rode veiligheidsmelding af…. Klopt dat adres wel?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website