Lezersvraag: Fietsclub gezocht omgeving Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
3 november 2016

Beste lezers,

Sinds 31 oktober verblijf ik in Pattaya en heb de intentie om eind april weer naar Nederland te gaan, dus een verblijf van 6 maanden. Ben op zoek naar een fietsclub waar ik een aantal keren per week een leuk rondje mee kan gaan fietsen.

Rijd zelf op een racefiets en weet ook nog helemaal niet of dat in de omgeving van Pattaya ook redelijk probleemloos kan, dit in verband met toch een iets andere kwaliteit van het wegdek dan in Nederland.

Ik moet de conditie vanaf de grond of zelfs nog dieper! weer gaan opbouwen, omdat ik na een periode van een aantal jaren wegens omstandigheden niet meer heb kunnen fietsen met als gevolg dat ook de kilo’s wat zijn toegenomen.

Dus mochten er regelmatig rondjes in en om Pattaya gereden worden en ik me daarbij mag aansluiten dan hoor ik het graag. Ben overigens 60 jaar dus het alsnog winnen van de Tour is niet de bedoeling.
Groeten,

Gérard


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Fietsclub gezocht omgeving Pattaya”

 1. Franky zegt op

  Hey Gerard,ik zelf woon ook in de omgeving van Pattaya,en ik ben er 59 en zeker ook niet de topsporter in spe.Mijn bedoeling is gewoon om te bewegen en voorlopig doe ik dat altijd op mijn eentje,maar meestal rond het Lake van Maprachan.Iets veiliger om te fietsen.
  Ik zelf ben ook wel geinterseseerd in een clubje,maar zonder al te veel verplichtingen.
  Ik moet toegeven dan mijn limiet rond de 35 kilometer is.
  Moest je zin hebben om samen eens te toeren,laat maar iets weten (maar voor mij hoeft het echt geen wedstrijd te zijn.

  Groetjes Franky

  • gerard zegt op

   Franky bedankt voor je reactie,

   Ik ga er zowiezo zelf eerst even alleen een paar keer erop uit om toch weer het gevoel een beetje terug te krijgen etc. etc. Heb wel gezien dat het fietsen met een racefiets wel voor een paar problemen kan zorgen, roosters over de breedte van de weg en dergelijke maar kom er nog op terug.
   Groeten Gérard


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website