Beste lezers,

Onlangs is verzekeringsmaatschappij Conservatrix failliet gegaan. Zijn er in Thailand ook gedupeerden die zijn uitgeschreven in Nederland? Hebben we dan nog recht op een uitkering van de levensverzekering?

Groet,

Cees

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Faillissement van verzekeringsmaatschappij Conservatrix”

 1. Hans van Mourik zegt op

  Ben uitgeschreven.
  Heb een uitvaaart verzekering, bij Conservatrix. voor 6000 euro.
  Het enigste wat ik gedaan heb , bij deze stichting mij aangemeld.
  /https/stichtingpolishoudersconservatrix.nl.
  Misschienheb je er iets aan.
  Hans van Mourik

 2. Hans van Mourik zegt op

  Is dit misschien beter.
  https://stichtingpolishoudersconservatrix.nl/
  Hans van Mourik

 3. Frans Pattaya zegt op

  Curatoren verwachten dat de aanspraken van polishouders van de failliet verklaarde levensverzekeraar Conservatrix uit Utrecht gehonoreerd zullen kunnen worden voor een percentage dat ligt tussen de 60% en 90%. Bij voorkeur gebeurt dat door een overdracht van de portefeuille aan een andere verzekeraar die financieel gezond is. Curatoren onderzoeken momenteel of een dergelijke overdracht mogelijk is. Dit proces zal vier tot zes maanden in beslag nemen.
  Of je al dan niet bent uitgeschreven uit Nederland maakt geen verschil, net zo min als dat het geval was ten aanzien van (toekomstige) uitkeringen voordat Conservatrix failliet ging.

  • cees zegt op

   dank je wel frans voor deze uitleg ik heb een belastingvrije leversverzekering uitgekeerd op mijn 65 ik ben nu 62 jaar en vorig jaar heeft conservatrix mij medegedeeld dat ik mijn verzekering moest afkopen dus de helft van uitkering plus 20 % belastingboete omdat ik ben uitgeschreven


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website