Beste lezers,

Terwijl ik lees dat het bij Thaise ambassade in Nederland 2 tot 3 dagen kost om een Certification of Entry (CoE) te verkrijgen krijg ik te horen dat het bij de Belgische ambassade 7 werkdagen kost.

Wat zijn de ervaringen van anderen die bij de Belgische ambassade een CoE hebben aangevraagd ?

Groet,

Niek

No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen over snelheid bij aanvraag CoE Thaise ambassade in Belgie?”

 1. Niek zegt op

  Met Belgische ambassade is uiteraard bedoeld Thaise ambassade in België (Brussel); sorry, voor alle duidelijkheid.

  • Niek zegt op

   Ik heb overigens prima telefonisch contact gehad met medewerkers van de ambassade, die zeggen dat alles in orde is in de prescreening en het alleen wachten is op het fiat van de consul.
   Vanwege de vele aanvragen voor CoE geven ze prioriteit aan mensen die op kortere termijn een vlucht hebben dan ik heb.

  • Luc Muyshondt zegt op

   Ik had eerst wat problemen omdat ik de verkeerde categorie had gekozen maar eens dit opgelost, had ik mijn Coe op 2 werkdagen tijd.

 2. luc zegt op

  Bij mijn vrouw is alles via mail en telefoon gegaan. Op 1 dag waren alle documenten in orde en kreeg ze 2 dagen erna de COE. Zij heeft zich nog moeten haasten om het vliegtuig te halen want 3 dagen erna was haar vlucht al.

 3. Frank zegt op

  Dit begrijp ik niet,.. de CoE aanvragen bij de TH ambassade in Brussel ?? ik dacht dat dit via email aangevraagd dient te worden bij http://www.coethailand.mfa.go.th of ben ik volledig fout ??

  • Cornelis zegt op

   Je vraagt ‘m niet per email aan, maar online. Die aanvraag wordt vervolgens door de Thaise Ambassade in Brussel behandeld. In het aanvraagproces moet je je land en de betreffende Ambassade selecteren.
   De link die je geeft is niet compleet. Hier is de juiste:
   https://coethailand.mfa.go.th/

 4. john zegt op

  er is kans op misverstand. Certificaat of entry kent twee fases. Eerste wordt afgesloten met een pre approval.
  Daaarna dienen aantal zaken ingeleverd te woirden. Oa vliegt icket, asq boeking. Dan krijg je de definitieve approvel dus Certifacate of entry (COE)
  De eerste fase is bij beel ambassades enkele dagen, drie tot zes maar weet niet of dat werkdagen of totale dagen zijn. De tweede fase vraagt een aantal boekingen. Zul dus meestal zelf wel enige dagen over doen. Met name asq lijkt niet zo soepel te verlopen omdat je ieder hotel afzonderlijk moet benaderen en antwoord afwachten.Sinds kort kan dit via agoda maar dat zit nog in opstartfase

 5. Niek zegt op

  Ik kreeg pas mijn CoE na 12 dagen nadat ik alle papieren correct had ingediend en na herhaaldelijk telefoneren en emailen. Heel stresserend!

  • Frank zegt op

   Hallo Niek, waren in die 12 dagen de weekends inbegrepen, of alleen werkdagen ?

 6. Emanuello zegt op

  Ik heb mijn visum aangevraagd en ook verkregen in het Thaise consulaat van Antwerpen.
  Gisteren de COE applicatie gestart en vandaag per mail antwoord gekregen van de Thaise ambassade in Brussel dat ze de volgende documenten extra nodig hebben:
  -bewijs van vlucht heen en terug
  -Bankafschrift met minstens 1000 euro
  -bewijs van volledige verblijf in thailand

  Ik vind dit vreemd aangezien ik al deze documenten al heb moeten afgeven in het consulaat in Antwerpen voor het verkrijgen van mijn visum.
  Zijn er nog mensen waarbij dit gevraagd werd?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website