Lezersvraag: Ervaringen met IPTV zoals Exodus

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
6 oktober 2019

Beste lezers,

Graag hoor ik de ervaringen van Thailandblog lezers  over hun ervaring met IPTV in dit geval speciaal via Exodus TV (en meerdere andere namen) dat HIPtv heeft overgenomen voor het leveren van duizenden zenders.

Groet,

Bob


» Laat een reactie achter


37 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen met IPTV zoals Exodus”

  1. Sjaak S zegt op

    Ik heb de apk gedownload en even geprobeerd. Meteen bij het begin werd geschreven dat mijn proefperiode was afgelopen. Misschien heb ik die al eens in het verleden geprobeerd. Dan werd ik naar Kodi doorverwezen. Niet mijn ding.
    Dus heb ik het er weer afgehaald.
    Mocht je voor een redelijke prijs Nederlandse tv willen kijken, dan beveel ik euro tv aan. Een vriend van me heeft dat en is er dik tevreden mee. Kost slechts 18 euro per maand: http://nl.eurotv.asia/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  2. eduard zegt op

    Heb met al zoveel providers gezeur gehad met die iptv , dat ik VAVOO.TO heb toegevoegd, had even ellende ,maar ben keurig geholpen. Zit in Zwitserland en levert ALLES met HD voor 3,99 euro per maand.Meer kan je niet geleverd krijgen.Heb het nu 9 maanden, op mobiel,android en ios, iedere windows,kortom …eindelijk tevreden.Vanaf je pc met hdmi naar je tv, vanaf mobiel met hdmi dongle naar je tv.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      Wat krijg ik dan. Weer een kabel en mijn laptop steeds aan? Niet een echte oplossing zeker niet voor een smart tv, sorry

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Christian zegt op

      hoi Eduard, kan je daar alee Belgische en nederlandse zenders op ontvangen ? en hoever kan je terug in de tijd ?
      bedankt voor de tip

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      Het is Vavoo.tv en je moet wel een box aanschaffen voor ca. 100 euro

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  3. Henk zegt op

    Inderdaad, er is veel gedoe over IPTV. In heel Europa is de politie bezig servers op te sporen die IPTV doorgeven, want de kans dat hier veel kaf onder het koren zit, is duidelijk. Als je logisch nadenkt kan het ook eigenlijk niet, voor spotprijzen volledige uitzendingen van Film 1, alle Fox zenders, alle Ziggo zenders, waar in Nederland fors voor moet worden betaald. Ik ben er ook mee in zee gegaan, maar de laatste tijd ligt het er meer uit dan in. Bovendien stokt de uitzending ook heel vaak.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  4. Henk zegt op

    Heb net ADO-Ajax proberen te kijken op IPTV. Om de haverklap stokte het beeld. Heb de wedstrijd toen maar gevolgd op de computer, via SEBN. Dat ging wel prima.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  5. Gerard zegt op

    Na de omzetting niets dan ellende.ik krijg niets meer te zien. Ook naar mailcontact geen verbetering. Jammer want voorheen werkte het goed.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  6. Funk zegt op

    Gewoon gratis

    https://olatv.me

    https://www.aostv.me

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  7. Jeroen zegt op

    Zoek via Google eens naar Unlimited HD. Nederlandse provider met hoogstaande service, meerdere pakketten en kwalitatief de beste streams die ik ooit gehad heb. Kan geen enkele aanbieder aan tippen. Vraag een test van 24 uur en je kunt het met eigen ogen zien.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  8. L.Burger zegt op

    Geen ervaring met ip zenders.
    Voor sport en ziggoF1 kunt u online kijken hesgoal,com

    Keigratis voornix en voor nop
    Goed opletten waar je klikt, wil soms een nieuw scherm openen voor reclameboodschapjes.
    Met je mobieltje op het strand of in de jungle, geen glasvezelkabel nodig.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  9. Joost zegt op

    Ik kijk al tijden via IPTV van AliExpress, werkt prima ook bij voetbal en Formule 1.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  10. IptV zegt op

    Onlangs aangeschaft voor 80 euro per jaar. Tot nu toe super tevreden!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      Wat heeft u aangeschaft voor 80 ruto per jaar?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  11. Stefan zegt op

    Ik kijk al jaren via iptv en heb in de loop der jaren heel wat slechte providers gehad, maar Nu een 4 tal zeer stabiele. En man wat beleef Ik hier plezier aan… allé zenders…. heel veel films…. stabiel… correcte service…. dus voor mij één woord
    …. Super!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      Uw opmerking wordt gewaardeerd maar u geeft geen gegevens welke iptv leverancier u heeft of welke app u installeert op smart tv. Jammer.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  12. Hkn zegt op

    Ik heb IPTV werkt prima en voor smart tv heb je tegenwoordig een app voor op de smart tv

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      Uw opmerking wordt gewaardeerd maar u geeft geen gegevens welke iptv leverancier u heeft of welke app u installeert op smart tv. Jammer.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  13. maurice zegt op

    Kodi of Exodus TV gebruik ik al heel lang niet meer.

    Voetbal (op pc of smartphone) kijk ik meestal via eredivisie-stream.net of via rojadirecta.me.
    Kijk via Chrome browser, die heeft een goede addblocker “uBlock Plus Adblocker” krijg je veel minder popups en bijna geen reclame. F1 bijvoorbeeld via ssl.ustreamix (maar deze werkt niet altijd even goed) of rojadirecta.

    Op smart tv (iptv) heb ik net Mitvpro Europe gekocht via Aliexpress (Smartlive Store) voor een half jaar €14.32 en voor een heel jaar kost dit €23.71.
    Veel Nederlandse en buitenlandse kanalen in HD en FHD oa; Ziggo sport, Fox eredivisie, Film1, SBS, NPO enz. enz. Wekt vooralsnog erg goed.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  14. eduard zegt op

    Christiaan en Bob, VAVOO .TO is probleemloos en kabelloos te ontvangen, is een bonafide bedrijf met kantoor in Zwitserland .Altijd kontakt als je een probleem hebt en heeft miljoenen abonnementen uitstaan.En met een chrome cast of hdmi dongle geen bekabeling nodig.Via je foon draadloos op tv ,dus weet niet waar je het vandaan haalt, weer allemaal kabels.Ik zei al, alle zenders en dan bedoel ik ook alle zenders. Voetbal uit zuid amerika (genieten van brazilie en argentinie) tot formule 1 en ALLE voetbalwedstrijden van de wereld, ook Holland. Terugkijken kan met ingebouwde opnamevideorecorder.Enne, ik heb geen aandelen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  15. Marta zegt op

    Hiptv werkte altijd perfect bij mij. Nu ze zijn overgenomen door Exodus heb ik geen beeld meer en er wordt niet gereageerd op de mail. Kortom waardeloos dus. Nu maar op zoek naar een ander.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      sedert vandaag weer beeld in Thailand.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  16. harm zegt op

    Even in antwoord op IPTV van Eduard
    Dit kreeg ik terug uit Zwitserland na mijn vraag daar:

    Hello,

    We ship the box only to Germany, Austria and Switzerland. You can also use the box in Thailand.
    What you can see depends on the bundle you use.

    Best regards

    Lukas Stolz
    Chief Customer Officer
    VAVOO AG

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      en hoe krijg je de box in Thailand?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  17. eduard zegt op

    Mannen, moet ik nu 3 keer het duidelijk maken. Download VAVOO.TV en later moet je die V even omwisselen voor een O.Kind doet de was.Dan wordt je bundel geladen en je hebt ALLES. En als ik zeg alles, heb je ook alles. Koop geen box! Hoeft helemaal niet.Op je foon ,OIS of windows,allemaal te downloaden.Met foon naar tv via een hdmi dongle en van je laptop/pc met hdmi kabel of chromecast of hdmi dongle draadloos naar je tv.Voor 3,99 euro per maand met jaar abonnement, de mijne loopt al bijna af.Je hebt een proefperiode, maar de ene keer een paar uur en de andere keer een paar dagen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • Bob, Jomtien zegt op

      Hallo Eduard,
      Welke V??
      en wat is een foon? telefoon de hele dag aanstaan om via die foon naar de dongel te gaan? Inderdaad geen kabels meer maar ook gen foon.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  18. KhunFred zegt op

    Beste Eduard, de V omwisselen voor de O.
    Graag iets meer duidelijkheid, tenminste als een kind de was kan doen, volgens jou(•‿•)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  19. eduard zegt op

    Khun Fred, je moet wel de originele VAVOO.TV downladen , met de duitse tekst. Veel liften er mee met Vavoo….als je je keuze gemaakt hebt welk systeem je download,(duurt soms echt lang) dan zie je op een gegeven moment in redelik grote letters VAVOO.TV staan….dan ff de V terugklikken, en een O van maken, dan gaat tie de bundels laden.Schaf geen box aan van hun, helemaal niet nodig en je bent veel geld verder. Download de app. op meerdere toestellen van je,maar je kunt er maar op 1 kijken, vergeet ook niet ,,VERLASSEN,, in te toetsen als je stopt met kijken,want dan zal je op je andere apparaten niet kunnen openen.Ff wennen allemaal, maar je zult zien dat het perfect werkt,uiteraard wel internet nodig en hoeft niet zo snel te zijn.En van elk apparaat kun je tegenwoordig draadloos naar je tv, of op je laptop blijven kijken kan ook.Succes.Gr.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  20. Bob, Jomtien zegt op

    Inmiddels via een nieuw http adres weer werkzaam. Nu maar afwachten of het goed blijft gaan. Wel zijn mijn te ontvangen landen/zenders verdwenen en moet ik die opnieuw laten installeren dan wel de andere, ongewenste landen/zenders laten verwijderen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  21. Peter Bol zegt op

    Ik heb nu sinds 4 jaar IPTV via een in Pattaya e/o bekende leverancier, ik ga geen reclame maken maar via een PB ben ik bereid U op weg te helpen.
    Heb 1 x een kastje moeten kopen en betaal maandelijks een x bedrag en kijk al 4 jaar alles wat ik wil zien.
    Kortom voor mijn een uitkomst en als er al wat loos is ligt dat aan het internet en niet aan IPTV

    GR Peter Bol

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  22. Bob, Jomtien zegt op

    Beste Peter, U heeft IPTV maar dat is een systeem. U heeft ook een leverancier nodig maar die vermeldt u niet. Exodus is zo’n leverancier en vele anderen zijn genoemd in eerdere antwoorden. Die omvangrijke persoon (Fred) ken ik wel die de Mac 54 tegen een aardige (prijs) verkoopt. Een advies u kunt beter per jaar in Nederland betalen bij de leverancier. Bent u veel goedkoper uit. Als u niet weet wie uw leverancier is laat het mij maar weten. Ik weet het wel op uw systeem te vinden.
    Nog één ding. Het ligt zeker niet altijd aan het Internet maar aan weersomstandigheden, problemen met de servers en nu ook met de overheden want het is in feite illegaal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • KhunFred zegt op

      Beste Bob, het ligt dus ” vaak” wel aan het internet.
      En goedkoper uit zijn, daar klopt natuurlijk niets van.
      Met het gebruiken van een MAG 54 heb je aanschaf en en ook een abonnement nodig.
      Bij veel IPTV abonnementen heb je een android box of een Mag nodig.
      Dus die opstartkosten heb je al.
      Sommige android boxen maken ook gebruik van een mac address en dat scheelt met configureren.
      Wil je een vrij goed stabiel systeem hebben dan adviseer ik Rapid iptv.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +1 (obv 1 stem)
  23. eduard zegt op

    Begrijp niet dat iedereen zo weg is van een kastje. Het is en blijft illegaal en de dag komt dat je een keer helemaal geen ontvangst meer hebt en abonnementsgeld ben je kwijt.Ook met reizen steeds het kastje meenemen. Kijk zeker uit met gratis IPTV, er was een russische,die in je pc kon nadat je hun genomen had. Ik heb liever een app. op mijn apparatuur en geen kastjes gesjouw.Heb 7 kastjes gehad en alle 7 ellende na een tijd en geld kwijtgeraakt.Nu vavoo.tv en zet op paypal exact het bedrag erop voor jaarabonnement en kom dan uit op 3.99 euro per maand en 1000 den zenders (wat moet je ermee),maar wel belangrijk is de F1 en alle voetbal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  24. KhunFred zegt op

    Beste Eduard,
    als ik ga reizen neem ik nooit een kastje mee.
    Je levert eerst kritiek en dat iptv illegaal is om daarna doodleuk uit te leggen dat het gebruik van een app handiger is zodat F1 en voetbal kunt kijken.
    Is dat niet illegaal dan? (◔‿◔)(•‿•)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  25. eduard zegt op

    Beste KhunFred, illegaal of niet, maakt mij in feite niks uit,maar hoeveel zijn er al hun abonnementskosten niet kwijtgeraakt, dat die z.g. ,,providers” ineens met de noorderzon vertrokken zijn en mails en phones niet meer beantwoord worden.Ik ga er vanuit dat VAVOO.TV bonafide is, hebben niet voor niks vele, vele klanten, bekend adres en vele mensen op de loonlijst. Hebben een SA in Zwitserland en ingeschreven bij de KvK. En als jij gaat reizen en het kastje thuislaat,heb je weinig tv..Mobieltje heb je altijd bij je, en dan heb je ook je tv bij je.Ik verblijf in meerdere landen en dan is het fijn om nergens een kabelabonnement te hebben.Ben nu voor 3,99 euro per maand klaar.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website