Beste lezers,

Ik zou graag een Personal Indentification Number (PIN) willen nagaan. Nu ben ik via Google op: www.thainaturecure.com/PIN/PIN.php
gekomen, echter na het invoeren van het nummer wil de pagina niet verder laden. Ik krijg dus geen antwoord of dit Personal Identifiction Number bestaat.

Weten jullie of er nog andere mogelijkheden zijn om dit na te gaan?

Groet,

Thai Thai

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Een Personal Indentification Number (PIN) nagaan”

 1. john zegt op

  mag ik heel voorzichtig het volgende opmerken. Een pin ( personal identification number) is in heel veel omgevingen in gebruik. Bankpas, toegangspas voor van alles etc etc.
  Dus als je naar een “pin”zoekt zou je eerst dienen af te vragen in welke sektor je wilt zoeken. Maar een pin is een veiligheidscode dus die kun je echt niet zomaar ergens nakijken.

  • Cornelis zegt op

   Ik heb de indruk dat het hier om het Thaise identiteitsnummer gaat, zoals dat op de ID-kaart is vermeld – maar ik kan er natuurlijk helemaal naast zitten…..

   • Thai Thai zegt op

    U gevoel zit goed. Ik dacht dat je dat het Personal Indentification Number noemde…?

 2. Gerard zegt op

  Ik weet niet waar je het vandaan doet,dit zou zomaar een reden kunnen zijn. Zit je niet in Thailand ga dan met een VPN naar Thailand en probeer het nog eens.
  Een ander reden zou kunnen zijn dat je doorgestuurd wordt naar een thaise overheids site en die zijn vaak alleen op werktijden beschikbaar.

 3. Gerard zegt op

  lees voor werktijden, werkdagen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website