Lezersvraag: E-mail van Thai Central Bankruptcy Court

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
9 oktober 2020

Beste lezers,

Zijn er nog mensen die van Thai Central Bankruptcy Court een e-mail ontvingen waarin ze, na registratie, hun gegevens kunnen ingeven tot (hopelijk) terugbetaling van de vliegtickets van THAI Airways?

Mijn vraag is hoe je op hun verzoek als bewijs een kopie van het (e-)ticket, aanvraag van refund … kan toevoegen ?

Groet,

Gust

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: E-mail van Thai Central Bankruptcy Court”

 1. chris zegt op

  Ik schat zo in dat de rechtbank eerst een volledige lijst wil hebben van de schuldeisers en de bedragen die daarmee gemoeid zijn. Daarna zal we een aanbod komen om een deel van het bedrag (ik schat 30 tot 40%) te vergoeden. Dat aanbod kun je aannemen of verwerpen. Hoe meer mensen het aanbod afwijzen, hoe groter de kans dat Thai Airways echt failliet gaat.
  Als dan het faillisement wordt uitgesproken sta je als kleine schuldeiser achteraan in de rij en kan je wel zeker naar je centen fluiten. Voor je in de rij staan de staat, de leveranciers en het prsoneel. En dan is het geld 100% zeker op. Dus wat is wijsheid?

 2. Emiel Bakker zegt op

  Goedemiddag, in bijgaande link van Thai airways staat dat tickethouders niet als schuldeisers van Thai airways worden beschouwd. De tickets zijn nog geldig geven ze als verklaring en kunnen later worden gebruikt. Wijzelf hebben vouchers aangevraagd op de website van Thai airways, de toekomst zal ons leren of deze over een jaar nog geldig zijn denk ik.

  https://www.thaiairways.com/en_TH/news/news_announcement/news_detail/News92.page

  • Pratana zegt op

   Emiel,
   ik had eerst betaling aangevraagd maar omdat de vouchers nu verlengt worden tot december2022 heb ik een aanvraag ingediend (bij TA in Brussel) ik heb een code gekregen maar meer niet hebt u een bevestiging ontvangen ?

   • Emiel Bakker zegt op

    Beste Pratana, ik heb inderdaad naast de vouchercode (via de TA website) een bevestiging gekregen van TA Brussel. Ik heb de vouchers redelijk vroeg aangevraagd en toen gaf TA Brussel nog een bevestiging (handmatig zeg maar) nu geeft de website van TA de vouchercode en krijg je een e-mail met de bevestiging dat je de voucher heb aangevraagd en dat het verzoek in behandeling wordt genomen. De bevestiging staat er nu dus een beetje cryptisch. Maar in principe is de code genoeg, mochten we weer kunnen boeken. Het is alleen de vraag wanneer en vanzelfsprekend blijft het de vraag of Thai airways, Thai airways blijft of dat het opeens Thai airlines wordt en dat geen enkele voucher meer geldig is… dus het blijft een beetje koffiedik kijken. Laten we hopen dat ze gewoon geldig blijven en dat we volgend jaar weer kunnen afreizen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website