Lezersvraag: Bus van Suvarnabhumi airport naar Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
9 december 2019

Beste lezers,

Rijdt er nog steeds een bus van Suvarnabhumi airport naar Hua Hin? En zo ja, is het dan mogelijk om vanuit Bangkok zelf naar de bus te gaan op het vliegveld?

Ik ga half januari naar Thailand en verblijf dan 3 dagen in Bangkok en daarna wil ik dus naar Hua Hin. Ik weet dat er ook een bus gaat in Bangkok zelf, maar dan zit je volgens mij alleen al een uur in de taxi om naar het busstation te gaan.

Groet,

Ron

No votes yet.
Please wait...

18 reacties op “Lezersvraag: Bus van Suvarnabhumi airport naar Hua Hin?”

 1. Bob, jomtien zegt op

  Ga vanuit BKK terug naar het Suvarnabhumi airport en dan op begane grond bij het food court neemt u de bus naar hua-hin

 2. Bob, jomtien zegt op

  Ik vergat te zeggen om de rail link te nemen naar het airport

 3. Jef zegt op

  Waarom niet met de trein van Bangkok naar Hua Hin?
  Vertrek vanaf Hua Lamphong. Leuk ritje van 3 1/2 uur en zeker niet duur: tussen 3 en 9 euro, afhankelijk van 2e of 3e klasse.

 4. Sjaak S zegt op

  Men neme de airport trein naar de luchthaven en daar aangekomen, stap je uit, loopt rechtdoor naar boven, dan rechts de hoek om en zoek even de roltrap die een etage naar boven gaat. Boven ga je weer naar rechts (of links als je naar buiten kijkt en loopt aan de wc’s voorbij tot aan het einde van de hal, vlak voor het foodcourt. Daar is een bali voor bussen naar Pattaya en naar Hua Hin. Je kunt het ticket ter plekke kopen en kunt dan wachten op de volgende bus.
  Je kunt dit ticket ook al een dag van te voren boeken, maar dan moet je wel weten wanneer je op de luchthaven aankomt.

 5. Jan Scheys zegt op

  je kan in BKK toch ook de Skytrain naar Mo Chit nemen? veel vlugger en daar zal zeker wel met een bus naar Hua Hin kunnen vertrekken

 6. Pierre zegt op

  Beste
  Bel Travel Service
  Zie op hun site
  Niet duur en goed

 7. Sander zegt op

  Als je voor cheap charly gaat, dan neem je de staatsbus o.i.d., maar ja, daar moet je dan ook weer naar een of ander busstation toe. Ikzelf ruil dan graag een paar extra baht voor gemak: Je kunt nl. ook een bus van bv. Bell Travel Service boeken via internet, kun je lekker makkelijk op Suvarnabhumi opstappen en een klein busje brengt je vanaf het busstation in Hua Hin rechtstreeks naar je hotel. Net geen THB 300.

 8. henny zegt op

  Je kunt heerlijk comfortabel met de bus van Bell’s travel service van vliegveld Suvarnabhumi naar Hua Hin.

 9. Henk zegt op

  Misschien kun je hier je voordeel mee doen?

  https://12go.asia/en/travel/bangkok/hua-hin

 10. Eddy zegt op

  Hallo Ron,

  Er gaat zeker nog steeds een bus van Suvarnabhumi airport naar Hua Hin. Een erg confortabele bus.
  Ik ben er afgelopen november nog mee gegaan.
  Beneden bij de taxi`s bij uitgang 8 zit het loket waar je ,je kaartje kan kopen en vandaar vertrekt hij ook.
  Kosten dacht ik 289 baht en in de bus kan je nog een kaartje kopen om vanaf het station naar je hotel of condo gebracht te worden.

  Mvg Eddy

 11. Huub zegt op

  In maart waren we daar , heb bus genomen van Hua-Hin en op gestapt in Cha-Am , gaat om het uur , kosten baht 400. Reisbureau 4 uur

 12. Christiaan zegt op

  Ik weet niet, waar je in Bangkok verblijft, maar het snelste kom je naar het vliegveld met de BTS Skytrain. Neem daar de Airportline. De bus staat op niveau 1 poort 8.
  Het beste is online vooraf te boeken.

 13. VDB zegt op

  Het snelste is je ,door bv Siamtaxi , op te laten bij het hotel in Bangkok en je naar Hua Hin te laten vervoeren in een Toyota Camray. Kosten 1900 Baht.

 14. rori zegt op

  Ja dus.

  https://airporthuahinbus.com/

 15. Hans zegt op

  Jawel. Er rijden per dag 13 bussen van de luchthaven rechtstreeks naar Hua Hin. De eerste vertrekt om 06.00 uur en de laatste om19.30 uur (airporthuahinbus.com)

 16. Ron zegt op

  Alle mensen die gereageerd hebben, bedankt, ik weet nu in ieder geval mijn opties.

  Ron

 17. Els zegt op

  Ron, ik denk dat er nog bussen rijden van het victory monument maar wij dhebben deze ook niet gezocht vorig jaar, het gemakkelijkste is gewoon de sky metro terug naar de luchthaven te nemen , je komt er terug asn in de luchthaven en kan zo makkelijk je bus nemen die je vooraf kan reserveren. Je bent dan zeker van je confort en vervoer, veel plezier en geniet ervan

 18. chris zegt op

  Als je eerst drie dagen in Bangkok blijft: zoek een hotel aan de westzijde van de Chao Phraya rivier.
  Vanaf dat hotel een taxi naar busstation Sai Tai en dat kan nooit meer dan 100 Baht zijn. En dan met de bus of mini-van naar Hua Hin.Terug naar Suvarnabhumi is de verkeerde richting.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website