Lezersvraag: Bloemen laten bezorgen in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
10 juni 2013

Hallo,

Mijn naam is Gert, 26 jaar uit Eindhoven.

Graag zou ik een bos bloemen laten afleveren in Bangkok. Daarom heb ik via Google een aantal online bloemisten bekeken. Ik vind echter alleen maar sites die dusdanig hoge prijzen vragen dat ze die bloemen van mij mogen houden (bijvoorbeeld 12 rozen voor € 50,-).

Wie weet er een betaalbare oplossing voor mijn probleem?

Groeten,

Gert

8 reacties op “Lezersvraag: Bloemen laten bezorgen in Thailand”

 1. Wil Tegenbosch zegt op

  Zelf brengen ??
  Nee even serieus,stap even bij een bloemist binnen en dan vallen de prijzen wel mee.
  Trouwens voor 12 rozen is 50 Euro best acceptabel.
  Succes verder.

 2. Rik zegt op

  Tja bloemen zijn nu eenmaal duur maar wel een hele leuke manier om iemand te verassen.

  Ik heb ze zelf ook verzonden via bijvoorbeeld http://www.flowerbangkok.com/ en http://www.flowertothailand.com/brands/send-flowers-bangkok.html

  Niet goedkoop maar wel een hele blij veraste vrouw en dat was mij indertijd veel meer waard als die 50/60 Euro.

  Een oplossing zou wel kunnen zijn om in Bangkok via een vriend/in bloemen te laten kopen en die te laten brengen maar ook dan maak je extra kosten omdat je geld moet opsturen.

  Gelukkig loop ik nu naar de bloemenwinkel op de hoek als ik een bosje mee wil nemen voor haar.

  • Cornelis zegt op

   Een verassing is toch een stuk minder aangenaam dan een verrassing, lijkt me…….

 3. Roy de Jong zegt op

  Bloemen sturen naar Bangkok kan inderdaad flink in de papieren lopen. Een bedrijf waar ik persoonlijk goede ervaringen mee heb is flowers2thailand.com. Prijzen vanaf ca. 1000 Baht. Makkelijk bestellen en betalen via hun website. Van alle boeketten zie je een foto en deze komt overeen met datgene wat daadwerkelijk geleverd wordt. Een eventueel kaartje wordt, op wens, in het Thais vertaald. Tevens houdt het bedrijf je via Email op de hoogte van de stand van zaken. Misschien niet de prijsbreker die je zoekt maar wel een betrouwbaar adres.

 4. Eleonora zegt op

  Hier is dan de betaalbare oplossing. Gewoon een mooie bloemenkaart kopen deze opsturen met de mededeling dat je het boeket bloemen t.z.t. zelf komt brengen.
  Maar als 26-jarige lijkt het me dat je zelf ook wel een leuke oplossing kunt bedenken temeer als je verliefd bent.

 5. Gert zegt op

  Bedankt voor de reacties.

  Ik heb besteld bij flowers2thailand.com. Tot nu toe ben ik tevreden over deze site. Ik had een speciaal verzoek en heb dit neergelegd bij verschillende sites. Deze was veruit het goedkoopste en mijn mailtjes worden zeer snel beantwoord.

  Nadat de bestelling geleverd is zal ik hier nog even laten weten hoe het uiteindelijk verlopen is.

 6. Cees zegt op

  Ik heb 2 maal bloemen laten bezorgen via White Rose, je kunt dan kiezen uit het assortiment per regio waar je wilt laten bezorgen. ze vertalen ook de tekst voor het kaartje als je dat wilt. de bezorging was op tijd voor Thaise begrippen, en de boeketten ok, maar goedkoop is het niet echt, maar dat zijn de bloemen hier ook niet.
  goede ervaringen dus.

 7. Gert zegt op

  De bloemen zijn bezorgd en zagen er op de foto’s erg goed uit. Dame in kwestie was er ook helemaal weg van. Zoals hierboven al werd gezegd: het is niet goedkoop maar het is de blijdschap en reactie meer dan waard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website