Beste lezers,

Ik ben op zoek naar een goede betrouwbare tandarts en redelijk geprijsd in Nakhon Ratchasima (Khorat). Het gaat met name om een kroon en brug.

Ik woon in Dan Khun Thot ongeveer 45 km van Khorat vandaan. Wie heeft er ervaring en kan mij helpen aan een kundige tandarts in Khorat.

Alvast mijn vriendelijke dank.

Groet,

Quillaume

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Lezersvraag: Betrouwbare tandarts gezocht in Nakhon Ratchasima (Khorat)”

 1. Dree zegt op

  Ik denk best eens kijken in het staatsziekenhuis Maharat een vriend van mij is daar zeer goedkoop geholpen privé betaal je dubbel tot driedubbel

 2. Berrie zegt op

  Bij Fundee Clinic tegenover de ‘Wat Sakaew’ tempel en scholencomplex (adres ben ik kwijt maar dat kun je via Google Maps zelf wel achterhalen), heb ik in 2017 4 kronen op implantaten laten zetten. Werd gedaan door een implantoloog die ook in het St. Mary Hospital werkzaam is. In 2020 tijdens een vakantie in BE/NL en ter controle bij mijn vroegere Breda’se tandarts kreeg ik zelfs nog de complimenten dat het hele proces uiterst vakkundig was uitgevoerd. Kosten waren destijds zeer acceptabel.

 3. Sake zegt op

  Goed of slecht kan ik niet beoordelen. 100 mensen zullen 100 ervaringen hebben. Kan wel mijn ervaring delen.
  Ik dweep met de tandarts op Ampawa. Vanaf jouw kant Sima Tani voorbij en gelijk links. Plm 100-150 mtr aan de rechterkant. Eenvoudige praktijk met 2 tandartsen en sociaal geprijsd. Hebben bij mij 2 stiftdanden geplaatst. Volgens mij alleen open op vrijdag zaterdag en zondag
  Succes!

 4. Ger-Korat zegt op

  Als aanvulling: ik ken de Suranaree Universiteit en daar hebben ze een tandartsafdeling ( op afspraak). Ken ook diverse andere overheidsziekenhuizen in de Isaan met vaak een grote tandartsafdeling waar voor behandeling specialisten aanwezig zijn en dat tegen lage prijzen. Voor een kroon zal je rond de 3500 tot 5000 baht moeten rekenen. Wel rekening mee houden dat je verschillende keren langs dient te gaan voordat het klaar is.
  Tandartsklinieken ga ik ook wel naar toe voor reiniging of bijvoorbeeld als er iets is afgebroken (even bijslijpen en je bent voor een baht of 100 klaar. Voor een brug ligt het wat ingewikkelder, las eens over de kosten hiervan bij St.Mary Hospital voor een baht of 25.000 terwijl tandartsen in overheidsziekenhuizen en losse klinieken je verwijzen naar Khon Kaen waar men tandartsen opleidt op de Universiteit en men gespecialiseerde behandelingen kan geven, kosten 50.000 voor een brug hoorde ik van een specialist in Roi Et. Denk ook niet dat het in Thailand veel voorkomt en dat men daarom verwijst naar Khon Kaen, kan er niet zoveel informatie over vinden en denk dat voor een brug je diverse ziekenhuizen dient te bezoeken om een prijsbeeld te krijgen.

 5. Wim Doeser zegt op

  Heb goede ervaring met Dr. Yanyong, Dental clinic tel o44255945.
  Zit in het centrum van Korat.Suranaree Rd. Vorige week 6 kronen laten zetten voor twee losse ondertanden.w.o een brug.
  Schappelijke prijs 20.000 Bath Niet te vergelijken met Pattaya.Heeft eigen afdeling waar de kronen en tanden worden gemaakt.Slechts 3x langs geweeest en niets gevoeld.

  Succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website