Beste lezers,

Deze week was ik bij mijn tandarts in de Isaan met een pijnlijke ontstoken hoektand. Deze was volgens hem niet meer te redden en moet getrokken worden. Hij durft deze ingreep zelf niet aan omdat dat meer het werk is voor een kaakchirurg en ook omdat ik bloedverdunners gebruik.

Met een zak vol pijnstillers gingen we terug naar huis.Volgens mijn tandarts is dichts bijzijnde plaats met gespecialiseerde tandheelkundige klinieken in Khon Kaen. Ik heb besloten daar naar toe gaan om deze behandeling te ondergaan en tevens een vrijblijvende prijsopgaaf te vragen voor een complete renovatie van mijn (slechte) gebit.

Dit gezegd hebbende, zijn er bloglezers die mij een enigszins betaalbare tandheelkundige kliniek in Khon Kaen kunnen aanbevelen?

Bij voorbaat dank.

Groet,

Rick

11 reacties op “Lezersvraag: Betaalbare tandheelkundige kliniek in Khon Kaen?”

 1. Siets zegt op

  In-On Dental
  214, Lang Muang Road
  Khon Kaen
  Dr. Tom

 2. Caspar zegt op

  Ik ga altijd naar het ziekenhuis in Phrayeun daar is een tandartspraktijk ongeveer 25 km van Khon Kaen, goede tandarts ga altijd 2 x per jaar op controle kosten 200 baht en tand trekken ook 200 baht, soms ben ik goedkoper uit dan mijn vrouw.
  Tandarts spreekt engels en ik ga met plezier erheen maar je moet wel ID kaart hebben in thais of rijbewijs voor je te legitimeren.

  • Johan zegt op

   Ik kom daar ook en ben altijd goed geholpen

  • Hans zegt op

   Dag Casper, is dit het staatshospitaal? Ken je de naam van de tandarts of is er maar 1? Kan je zo binnenwandelen of moet je aanschuiven in de rij? Is deze ook gespecialiseerd in protheses en implantaten?
   Dank voor de info.

   • Caspar zegt op

    Hans het is gewoon een dorpshospitaal er staat een bakje en doe je id kaart of rijbewijs in dan komt de assistente en schrijft je in en dan roepen ze je naar binnen, niet zo binnen wandelen.
    Hij is goed voor protheses maar geen implantaten, ben altijd fijn geholpen daar.
    Zat eens te wachten komt een monnik uit de Tempel met alleen 2 tanden in zijn mond hij had last van 1 tand, zegt de tandarts je kan beter de 2 tanden eruit halen dan krijg je een mooi gebit , dat wou die niet hij wou persee die ene tand houden.
    Ik lag in een deuk kwam niet meer bij zal het niet vergeten 55555.

    • Hans zegt op

     Caspar, dat is inderdaad een goeie. Ik woon in Phra Bu, gehucht van Phra Yuen. Het is dus heel handig voor me. Ik ben nu 2 x naar een prive tandartsenpraktijk gegaan voor een gewoon halfjaarlijks onderhoud, 2 x andere assistentes en toch een minder aangenaam gevoel dan bij mijn Belgisch nazicht en veel duurder dan die 200 Baht. 700 Baht voor algemeen nazicht en 500 Baht per vulling. Geen uitleg, geen advies. Kassa kassa. Maar je moet weten waar naar toe te gaan uiteraard. Daarom is Thailandblog toch een lovende blog. Dank voor de info.

     • Caspar zegt op

      Beste hans ik ben tevreden en Johan , ook is het voor jou al helemaal makkelijk je gaat naar Kham Phom dan Phra Yuen.
      Laat me weten of het gelukt is!!! Caspar uit Kham Phom ga altijd naar de markt in Phra Bu er staan wat bekenden op markt daar en is het meer daar weer gevuld met water ??

      Groeten CASPAR

 3. HansNL zegt op

  Srinagarind University hospital
  State hospital Khon Kaen
  Beiden hebben kaakchirurgen in dienst.
  Laat je niet verleiden tot een privékliniek als een tandarts het al niet aandurft!!!!!
  Ga naar een kaakchirurg.

 4. peter zegt op

  Universiteit in Khon Kaen waar de tandartsen worden opgeleid hebben ook een praktijk

 5. Eddy zegt op

  A&S Dental Clinic op het kruispunt van Sri Chan en Klang Muang, richting oud busstation, vierde of vijfde gebouw aan de rechterkant. A en S zijn man en vrouw en beiden tandarts. S doet het gewone werk en A is de specialist. Hij werkt aan de universiteit en is alleen op afspraak (043237991) in zijn praktijk bereikbaar op donderdagavond en zaterdagvoormiddag. Hij heeft in Duitsland gestudeerd en spreekt Engels en Duits.

 6. peter zegt op

  Ik denk dat je bloed verdunners het grootste probleem zijn.
  Je zal er tijdelijk mee moeten stoppen of minderen om wat gedaan te krijgen, wat natuurlijk goed begeleid moet worden. Heeft mijn moeder (rip) ook een keer meegemaakt voor een ingreep.
  Vermoedelijk dat je tandarts je daardoor naar een specialist stuurt.
  Denk dat je dit zelf ook wel weet, dat dit in de gaten moet worden gehouden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website