Beste lezers,

Wie oh wie kan mijn klant helpen? Mijn klant heeft een minderjarige zoon in Thailand wonen die op 24 april zou emigreren naar Nederland. Alle papieren en alles is in orde, alleen nu heeft de vliegmaatschappij de begeleiding van deze jongen op zijn vlucht naar Nederland eraf gehaald ivm Covid-19. Hij kan dus weer niet naar Nederland komen.

Zijn er toevallig mensen die eind april vliegen van Bangkok naar Amsterdam en deze 14 jarige jongen willen begeleiden op zijn vlucht? Zijn moeder brengt hem uiteraard naar het vliegveld in Bangkok en zijn vader staat klaar op Schiphol.

Ik hoor het heel erg graag, zodat alles gewoon door kan gaan.

Alvast enorm bedankt! 🙏🏻

Groet,

Angelique van Schaijk – Angelique.vanschaijk@personaltouchtravel.nl

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Begeleiding van Thaise jongen (14) tijdens vlucht naar Nederland”

 1. Sjaak zegt op

  Beste,

  Ik vlieg 3 december 2021 terug met directe vlucht KLM BKK naar AMS. Mocht het nog actueel zijn, mail me dan tijdig. Woon in Jomtien-Pattaya. Dan wil ik hem graag begeleiden. Uiteraard geen vergoeding. Wel tijdig melden voor zitplaats naast elkaar.

  Groet Sjaak.

 2. Ger-Korat zegt op

  Misschien kun je de lezers vertellen met welke vliegmaatschappij wordt gevlogen, of ligt de maatschappij nog niet vast. Want ik denk dat de meesten die vliegen hun vliegreis al hebben geboekt en zou je dan kunnen overwegen om voor de jongen te switchen mocht er in een vlucht van een andere maatschappij wel begeleiding zijn.
  En kan er worden afgeweken van de periode tot eind april, denk bijvoorbeeld ook aan mei ? April is nog maar 2 weken en met mei erbij heb je al een groter bereik van potentiele reizigers. Als je de lezers over beide informeert dan heb je al meer mogelijkheden om begeleiding te vinden.
  Ik stel de vragen omdat ik iemand ken die half mei naar Nederland vliegt en zo zullen er ongetwijfeld meer lezers zijn welke iemand kennen die naar Nederland komt.

 3. Theo zegt op

  Ik vlieg 21 april met klm naar Amsterdam


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website