Lezersvraag: ASQ hotels en sigaretje roken

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
22 december 2020

Beste lezers,

Ik zie veel positieve berichten over de ASQ hotels, alhoewel die toch een comfortabele gevangenis zijn in mij ogen. Dat je de kamer niet uit kunt, mogelijks een uurtje na x aantal dagen ook al veel gelezen, maar daar stopt het bij, blijft een eigen gekozen gevangenis.

Mijn vraag is, je mag geen alcohol nuttigen, maar mag je een sigaretjes roken, al dan niet op het balkon?

Dank voor de info door de personen die het uit ervaring spreken

Groet,

Giani


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: ASQ hotels en sigaretje roken”

 1. Cornelis zegt op

  Sommige ASQ-hotels bieden rokerskamers aan en niet alle hotels met een balkon staan roken daarop toe. Sommige hebben kamers met balkons waar je helemaal niet op mag. Goed doorvragen bij de hotels waarin je geïnteresseerd bent is de enige manier om een tegenvaller qua roken te vermijden.

  • Cornelis zegt op

   Wat ik nog vergat: hotels die rokerskamers aanbieden rekenen ook nogal eens een toeslag. 5000 baht, heb ik al een paar keer gezien.

 2. rob zegt op

  Lijkt mij toch dat als het balkon toegangelijk is er geen haan naar kraait als je daar een sigaretje rookt. Mocht er alleen een raam in de kamer zijn wat open kan is dat ook een mogelijkheid.

 3. Frank zegt op

  Ik zou zeggen een kamer met balkon nemen en roken. Er is niemand die je controleert.
  Heb in mijn quarantaine ook wat alcohol meegenomen in mijn koffer. Er is geen controle van je koffer etc. Je moet proberen je tijd zo aangenaam mogelijk door te brengen.
  Je denkt dat het een makkie is maar achteraf had ik er toch problemen mee om 14 dagen opgesloten te zitten.

 4. Jos zegt op

  Gewoon een kamer nemen met balkon en gewoon op balkon roken niemand die er iets van zegt heb ik ook gedaan maar wel de sigaretten peuken opruimen

 5. Jacobus zegt op

  Inderdaad, roken en alcohol zijn verboden. Maar zoals gezegd er is geen controle op alcoholische dranken. Je kan gemakkelijk een lekker flesje wisky kopen op Schiphol en meenemen naar je kamer. Ik heb spijt dat ik dat niet gedaan heb. Ik zit momenteel in het Best Western Sukhumvit Hotel en ik rook elke dag een paar sigaretje als ik smiddags naar het dakterras mag. De asbakken staan op de tafeltjes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website