Lezers vraag: Wie heeft interesse in Nederlandstalige boeken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
14 januari 2020

Beste lezers,

Inmiddels heb ik een behoorlijk voorraad Nederlandstalige boeken hier in Thailand, welke ik meerdere malen gelezen heb. Wellicht kan ik daar iemand of meerdere mensen blij mee maken. Het betreft (historische) thrillers, romans etc. Schrijvers zoals Ryan, Graham, Colin Forbes, Brad Thor en diverse anderen.

Je mag de boeken bij me ophalen, ik woon in de buurt van Panom Sarakham (Chachoengsao). Ik kan ze vrijdag de 17e ook afgeven op een adres in Pattaya waar ik dan een paar dagen ben. Interesse? Mail me theo.timmermans@kpnmail.nl of bel me +66 655507430.

Groet,

Theo


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezers vraag: Wie heeft interesse in Nederlandstalige boeken?”

 1. Sjaak S zegt op

  Ik heb gehoord dat “Say Cheese” in Hua Hin een kleine bibliotheek Nederlandse boeken heeft. Misschien kun je ze naar de eigenaar Jeroen sturen. Een vriend van mij heeft daar veel boeken gelaten. En er komen veel Nederlanders die je dan daarmee een plezier kunt doen. http://www.saycheesehuahin.com/
  Op de webpagina staan alle contactgegevens.

 2. Ellis zegt op

  Ik heb een paar maanden geleden 50 nederlandse boeken aangeboden, maar geen enkele reaktie. jammer, Ik hoop dat je meer succes hebt. Ik denk dat de meeste E pad hebben en de “een echt” boeken niet meer willen.

  • Rob V. zegt op

   Een echt boek heeft soms toch zijn voordelen, een aantekening maken in de kantlijn bijvoorbeeld. Maar bijna al mijn boeken zijn in het Engels, en de meeste zijn niet eens als e-boek verkrijgbaar. In het Nederlands is er weinig verkrijgbaar van de boeken die ik lees (veelal studie en achtergronden). Daar valt tweedehands nog best wel wat van te vinden, ook in Thailand (denk aan Dasabooks). Als niemand hier op het blog op Nederlandse boeken (romans neem ik aan?) zit te wachten, wellicht dat men de boeken dan nog kwijt kan bij een winkeltje met 2de hands boeken. Dan komen ze vanzelf weer stuk voor stuk bij mensen op de plank te staan.

 3. Frank zegt op

  misschien villa oranje in Pattaya. Is nederlands hotel in Pattaya waar veel nederlanders verblijven.

  Adres: 465/63 M9, Pattaya klang Soi 10, Pattaya, Chonbury, Thailand
  Telefoon: +66 38 420 421

  succes.

 4. flavor zegt op

  In alle hotels zijn boekenkasten voor de gasten. in alle talen. laat daar je boeken achter en ruil ze voor andere.zodat je zelf ook weer kunt genieten.vaak ook tijdschriften in alle talen.zelf loop ik gewoon een hotel in, vraag waar de boeken staan e ruil die van mij om vorr niet al te vieze niet gelezen exemplaren.
  als je een e-reader hebt en je lid bent van de bib kun je gewoon op je pasje boeken lenen in de online bib.
  hoop dat je hier wat aan hebt, m.v.g,flavor


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website