Beste lezers,

Wie weet hoe/of je een kopie krijgt van iemand die overleden is in Thailand uit het overlijdensregister als je geen familie bent?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Peter Yai


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Kan ik een kopie krijgen uit het overlijdensregister in Thailand als je geen familie bent?”

  1. MACB zegt op

    Het beste is om hiervoor naar een Thaise advokaat te gaan die tevens ‘Certified Notary Public’ is, want die heeft als regel brede ervaring op dit terrein. Uiteraard is het ook het beste om dit te doen in de provincie waar de overledene was ingeschreven; dat is lang niet altijd de provincie waar de overledene woonde, overigens. U zult wel aannemelijk moeten maken waarom u deze informatie nodig heeft.

  2. Cees1 zegt op

    Het ligt er aan hoelang het geleden is dat de persoon is overleden.Ik zelf heb verschillende keren geholpen bij het overlijden van een Nederlandse kennis.En dan is het niet moeilijk om een kopie te krijgen.Als je de partner van die persoon kent kun je het hun gewoon vragen.Anders kun je naar de amphor gaan en zeggen dat je een kopie nodig hebt voor de immigratie.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website