Beste lezers,

Ik lees niks meer over versoepelingen? Gaat er per 1 juni weer wat veranderen? Moet ik nog steeds covid verzekering hebben, die nu 10.000 USD zou zijn? Wanneer gaat de Thai pass vervallen?

Groet,

Jos

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Komen er per 1 juni inreisversoepelingen voor Thailand?”

 1. RonnyLatYa zegt op

  Ik ben eigenlijk meer benieuwd wie allemaal een glazen bol bezit…

 2. Eventuele versoepelingen worden eind deze maand bekendgemaakt na de laatste vergadering van de CCSA. Meestal lekt er voor die tijd al wat uit. Dus ik denk dat deze week wel meer bekend zal worden.

 3. Nico zegt op

  Moeilijk plannen voor toeristische bedrijven. En met name last minute touristen en backpakers houden het snel voor gezien met de vele hoepels waar ze door moeten springen en wijken uit naar makkelijker bestemmingen, wellicht zelfs een ander continent!

 4. Boris zegt op

  Zie eerste artikel van deze Thailandblogdeditie

  Eventuele wijzigingen (versoepelingen) ten aanzien van de huidige Thailand Pass-vereiste voor internationale reizigers worden opnieuw bezien tijdens de panelvergadering van het Center for COVID-19 Situatie Administration (CCSA) op 20 mei.

 5. Chiang Moi zegt op

  Wij hebben voor half november de reis naar Thailand gepland. Wij willen 2 maanden verblijven. Mijn vrouw heeft ruim 4 jaar haar familie niet gezien en ik natuurlijk mijn schoonfamilie. Dit door alle Corona perikelen. Ik heb de hoop dat in het najaar het virus zich niet weer openbaart en dat er er weer restricties aandienen. We hopen er het beste van maar blijven het positief bekijken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website