Lezersvraag: Kindvriendelijk resort op Koh Samui

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
28 december 2017

Beste lezers,

Wij gaan in augustus 2018 een rondreis maken Thailand en Cambodja. Nu willen we de laatste week heerlijk relaxen op het eiland Koh Samui. Wie kan een leuk en kindvriendelijk resort of B&B aanraden op Koh Samui? Wij reizen met een kind van 8 jaar.

Het liefste willen we een huisje/bungalow op of aan het strand.

Groetjes,

Simone


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Kindvriendelijk resort op Koh Samui”

 1. Arno zegt op

  Hoi, weet je budget niet maar Amari is top (ook duur) First Bungalow Resort heeft huisjes op het strand en een groot zwembad (huisjes zijn ook niet goedkoop, hebben daar ook appartementjes (simpel maar stuk goedkoper), Ozo resort zit er tussenin, ook qua lokatie trouwens, alle drie in Chaweng, Coral Cove area (tussen Lamai en Chaweng) ook een aanrader.
  Choeng Mon zit ook paar leuke resorts, ligt er dus een beetje aan wat je budget is en waar je wilt zitten.

  Zou je aanraden een autotje te huren, wij hebben er een paar dus laat maar horen 😉

 2. Arno zegt op

  Ow of een villa in de bergen? Vriend van me heeft een mooie, 2 bedroom, met prive zwembadje, die kost denk ik zo’n 100 euro per nacht, mooi resort kost snel meer.

  • simone zegt op

   Beste Arno,
   Bedankt voor je informatie. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de villa heb je misschien een website waar ik kan kijken.

   Groet.. SImone

 3. Teun zegt op

  Beste Simone,
  Ik zou je aanraden een reisgids over Koh Samui te bestellen en te lezen waar je op Koh Samui zou willen zitten, en als je buiten de stad zou willen zitten ook naar het OV te kijken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website