Beste lezers,

Waar kan ik in Khon Kaen of beter nog in Chaiyaphum sigaartjes kopen?

Ik kocht ze altijd bij Friendship in Pattaya (Ritmeester) maar daar ik nu in de Isaan woon is dat wat ver weg.

Groet,

Hans

13 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik in Khon Kaen of beter nog in Chaiyaphum sigaren kopen?”

 1. Gringo zegt op

  Sorry Hans, ik ben zelf een verstokte sigarenroker, maar hier geldt wel “Eigen schuld, dikke bult”.

  Bij de voorbereiding van een verhuizing van Pattaya – waar sigaren te kust en te keur te koop zijn – naar de Isaan, had het zekerstellen van de beschikbaarheid van sigaren ter plaatse als nummer 1 op je lijstje moeten staan.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Een goedhartige ziel die het voor hem vanuit Pattaya wil opsturen helpt ook natuurlijk 😉

 2. fons zegt op

  beste hans
  het beste wat je kan doen is stoppen met sigaren roken ,
  dat heb ik 3 jaar geleden ook gedaan,
  geen bruine tanden en vooral geld sparen want geode sigaren zijn hier verschrikelijk duur,
  je kan ook met de bus van khon kaen naar pattaya rijden 500 bhat enkel envoldoende mee brengen.

  fons

 3. eduard zegt op

  Ik wil ze wel opsturen naar je , maar als ik hier je email kan krijgen, neem ik kontakt met je op en heb dan misschien een betere oplossing. Nee, niet stoppen met roken.

 4. Bacchus zegt op

  Beste Hans, Ik ben ook een verstikte sigarenroker en heb overal op de wereld nog sigaren weten te krijgen, dus ook in de Isaan! In Khon Kaen zijn sigaren te koop. Ik weet niet of je een beetje bekend bent in Khon Kaen, maar de (kleine) winkel is redelijk makkelijk te vinden. Als je op de grote weg; Thanon Mittraphap of N2; naar Central Plaza rijdt, dan moet je bij de stoplichten op de kruising voor de Central Plaza, als je van richting Udon Thani komt linksaf en als je van richting Tha Phra komt rechtaf, de weg op die langs Central Plaza het centrum van Khon Kaen in gaat. Dit is als ik het goed zeg de Sri Chant. Je gaat dan de spoorbaan over en komt voorbij een Chinese tempel. Op diezelfde weg zit aan de linkerkant een (kleine) winkel die sigaren verkoopt. De winkel zit op een hoekje van een steeg met aan de andere kant van de steeg de Siam Commercial Bank, vlak voor een kruising met stoplichten. De bank is goed herkenbaar, dus even opletten. In de steeg kun je parkeren.

  Ze verkochten daar vroeger ook Nederlandse sigaren, maar die zie ik niet meer. Ik koop daar senoritas van een Duits merk. Pakjes zijn wit met na gelang de tabaksoort een groen, bruin of blauw label erop. Kosten rond de 350 baht per doosje van 10 stuks. Ze hebben van dat merk ook coronas in doosjes van 5 voor rond de 400 baht. Verder ook een hoop Amerikaanse en Zwitserse sigaren, vaak met een smaakje.
  Ze verkopen ook Nederlandse shag, van Nelle en Drum (zwaar en half zwaar) en pijptabak. Verder ook veel buitenlands gedestilleerd.

  Succes!

  • Rolf Piening zegt op

   Mooie “verschrijving” : Verstikte roker”

  • Fransamsterdam zegt op

   Dat klinkt niet best, een verstikte sigarenroker…

   • Bacchus zegt op

    Ja, ja, ja, heren…….. Ik had mijzelf al gecorrigeerd en verduidelijkt. Toen ik het zelf las, vond ik het eigenlijk nog wel kloppen ook!

  • Hans zegt op

   Bacchus hartelijk dank voor je informatie. De anderen voor hun gemeende adviezen. Nee, ik stop niet met roken. Andre, ik kom binnenkort toch maar weer even naar Pattaya.
   Groetjes allemaal, Hans.

 5. Bacchus zegt op

  Om iedereen voor te zijn, ik rook makkelijk 10 tot 15 sigaren op een dag, dus naast een verstokte sigarenroker ben ik zo langzamerhand ook een verstikte sigarenroker aan het worden.

  Oh ja, en ze verkopen ook sigarillos (niet van Ritmeester).

 6. jan zegt op

  ja hans bij de sigarenboer natuurlijk, ook in isaan ,bij mia noi in han na gnan ,vlak bij si buan ruang,

  wel een stukje rijden voor jou met de scooter,

  groetjes

 7. teun zegt op

  Sigaren zijn hier dus heeeeel duur!!!!! Zoek iemand in NL om ze per post op te sturen . Hier een doosje van 10 cigarillos voor TBH 355 (E9,95……!!). Terwijl je in NL daar ca E 6,50 voor betaalt. Dus: iemand in NL vinden die je sigaren wil opsturen is de beste optie. Doe ik ook. Mijn voormalige sigarenboer stuurt dozen op.

 8. eduard zegt op

  Dat opsturen heeft consequentie s . Je wordt er wel eens uitgepikt en dan moet je belasting betalen en afhalen bij de douane in Laem Chabang.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website