Beste lezers,

Voor mijn retourvlucht naar Nederland vanuit Bangkok heb ik een PCR-test nodig. Ik moet de test op zondag doen. Mijn vraag is: zijn er wel locaties open op zondag om deze test te laten doen?

Ik zit in het Taraplace hotel Bangkok, vlakbij Khao San road. Iemand een suggestie?

Alvast bedankt.

Groet,

Marcel

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

9 reacties op “Kan ik op zondag in Bangkok een PCR-test laten doen?”

 1. Theo zegt op

  Beste Marcel,

  Voor de terugreis naar Nederland is sinds 19 November geen PCR-test meer nodig. Het volstaat als je je vaccinatiebewijs laat zien.

  • Marcel zegt op

   Beste Theo.

   Ik vlieg met Etihad. En deze maatschappij stelt een Pcr test voor terugreis verplicht. Zal waarschijnlijk te maken hebben met een tussenlanding.

   • theo zegt op

    Beste Marcel,

    Waarschijnlijk dan de verkeerde maatschappij gekozen, vloog zelf afgelopen zondag terug met Emirates via Dubai, tonen van vaccinatiebewijs was voldoende..

    succes

  • Willem zegt op

   Theo, het kan best zijn dat Nederland geen PCR test meer vraagt,
   maar afhankelijk van met welke maatschappij men vliegt zijn het deze die wel een PCR test vragen om aan boord te mogen (vooral de maatschappijen die via de Emiraten vliegen). Dus wel oppassen met te veralgemenen !!!

 2. pjoter zegt op

  Tot 19 november 2021 moet u zich als u vanuit Thailand naar Nederland reist voor vertrek laten testen (ook als u gevaccineerd bent) en moet u ook een quarantaineverklaring bij u hebben. Bij thuiskomst moet u verplicht 10 dagen in (thuis)quarantaine (u hoeft niet in quarantaine als u volledig gevaccineerd bent). Vanaf 19 november 2021 moet u als u vanuit Thailand naar Nederland reist een coronabewijs laten zien.

  Succes
  en goede reis

  pjoter

 3. Pieter zegt op

  Het kan inderdaad zijn dat je bij een overstap verplicht bent een neg. PCR test op zak te hebben. Dat kan al gevraagd worden bij inchecken, anders kom je niet aan boord.
  Ja, er zijn mogelijkheden op zondag. Wij waren er op zondagochtend om 8 uur al.
  Zelf erg tevreden over dit bedrijf, twee links hieronder, maar eigenlijk zelfde bedrijf. Zorg wel dat je bij de afspraak een telefoon bij je hebt die op het internet zit en die QC codes kan lezen en je paspoort bij je hebt, want je moet daar gegevens invullen.
  Ze werken, goed, redelijk snel en uitslag is ook ruim op tijd. Certificaat is goed, gaat geaccepteerd worden!

  https://www.kkday.com/en/product/119434-covid-19-pcr-test-with-fit-to-fly-certificate-bangkok-packages

  https://www.medconsultasia.com/covidtesting

  Adres; Floor 3, Building 2, The Racquet Club
  Sukhumvit Soi 49/9, Bangkok 10110

 4. john koh chang zegt op

  Heb dr donna ofwel medconsulting inmiddels al vier keer gebruikt!! Betaalbaar en uiterst efficient. Ze hebben inloop mogelijkheden maar dan sta je in een drukker rij in een heel klein kantoor.Je kunt via internet de afspraak maken, zelf tijdstip uitzoeken en boeken. Betaalde de laatste keer rond de 2500 a 3000 thai baht.Test komt , als je in de ochtend getest wordt in de avond. Staat allemaal uitbegreid op de website of toets dr donna op faceboek en je wordt nog beter geinformeerd. !Cancelen is ook mogelijk!

 5. gerard zegt op

  Thai Travel Clinic van de Mahidol universiteit is 7 dagen p/w open.

  Geen probleem en ook online afspraak maken.

  Succes

  • Marcel zegt op

   Iedereen bedankt voor de tips. 4 januari heen 1 februari terug.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website