Lezersvraag: Waar kan ik een kamer huren voor een soapy massage

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
20 november 2015

Beste lezers,

Mijn (Thaise) vriendin en ik willen graag een een soapy massage doen onder elkaar, dus zonder andere mensen erbij, weet iemand van jullie waar we zo’n gelegenheid (kamer) kunnen huren voor een aantal uren? In Pattaya of Bangkok.

Bij voorbaat dank,

Willy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik een kamer huren voor een soapy massage”

 1. Gerardus Hartman zegt op

  Wellicht een idee om Soi 13 Pattaya Beach Road waar ze adverteren 500THB met 2 naakte Thaise dames in bad met massage deze dames weg te sturen en zelf elkaar in te smeren met flessen shampoo van de 7/11.
  Huur je een hotelkamer met bad voor shorttime b.v. Flipper Lodge Soi 8 Pattaya Beach Road voor 800THB kan je net zoveel gek doen en smeren als je zelf wilt voor 5 uur. Lol.

 2. willem zegt op

  De grote soapy massages zoals u ze noemt hebben VIP rooms ; ben er van overtuigd dat u die kunt huren voor een paar uurtjes.

 3. paulusxxx zegt op

  Een soapy massage doe je vooral op elkaar, niet onder elkaar :-).

  Ik zou gewoon naar een Body Massage tent gaan, daar vraag je of je een kamer kan huren met alles er op en eraan. Alles kan in Thailand mits je maar voldoende betaald.

  In Pattaya heb je een stuk of 5 BM-tenten, in Bangkok meer dan 50. Genoeg keuze dus.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website