Kaartjes voor een voetbalwedstrijd in Thailand via 7-Eleven

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
9 juli 2019

Beste lezers,

Mijn vriend en ik zijn voetballiefhebbers. We kijken alle op TV en internet uitgezonden wedstrijden en met het tijdsverschil is dat vaak nachtwerk.We gaan ook naar de thuiswedstrijden van Chaiyaphum 4e klasse, dus niet veel hoogstandjes. Toen ik een tijdje geleden Buri Ram bezocht ben ik ook bij het stadion van de kampioen van Thailand geweest en bedacht dat het leuk zou zijn om hier eens een thuiswedstrijd te bekijken.

Via internet kwam ik er achter dat de kaartjes in het stadion en bij de 7-Eleven winkels te koop zijn. Met de plattegrond van het stadion ging ik naar de winkel. Op de plattegrond waren de plaatsen in kleur aangeduid met prijzen van 150 tot 600 baht. Ik besloot er eens goed voor te gaan zitten en ik koos voor de vakken A10 en A11 grijs gekleurd en geprijsd 600 baht. Op het schermpje in de winkel werd een zelfde plattegrond vertoond maar in de prijstabel stonden heel andere prijzen, namelijk van 1590 tot 7900 baht en juist die wij wilden waren 7900 baht per stuk. Ik sloeg stijl achter over en vroeg of dit wel goed was.

Het meisje dat me vriendelijk hielp wist het ook niet, ze ging nooit naar het voetbal. Zowat de hele personeels-bezetting van de 7-Eleven winkel kwam het fenomeen bekijken. Goh, nog duurder dan de concerten van Pongsit Kampi of Carabow. Misschien een fout in de computer, probeer het eens bij een andere winkel. Nou dat heb ik gedaan maar met het zelfde resultaat.

Ik heb gebeld, maar er was niemand die Engels sprak.

Wie kan me helpen?

Groet,

Hans

8 reacties op “Kaartjes voor een voetbalwedstrijd in Thailand via 7-Eleven”

 1. raijmond zegt op

  Nee hoor Hans je kunt ook tickets
  Bij het Chang area kopen van buriram utd
  Ik ben er met Seat cat geweest

 2. luc Vandensavel zegt op

  ga eens naar het stadion zelf en daar kaartjes kopen.

 3. Ruud zegt op

  Beste Hans.
  Ik kan niets anders bedenken dat of er een nul te veel in de centrale prijslijst van 7-Eleven is in gevoerd. Of dat je voor die prijs een seizoenskaart koopt. Ik ben ook benieuwd of iemand weet hoe het nu precies zit.
  Maar het lijkt mij een fout in de prijs.

  • raijmond zegt op

   De prijs bij het Chang area
   Zijn 100 Bath TM 450 Bath Ruud
   Hans betaald bij 7/11 te veel

 4. Van lancker staf zegt op

  Ga elke wedstrijd van buriram kijken koop mijn tickets steeds bij 7/11. Wij zitten op de middenlijn vak A4. Prijs 200 thb. Maar je moet zeggen voor 50%korting via hun 4 spo
  nsors ze tikken dat aan op hun scherm bv. True of s energiedrank en betaal dus maar 100 thb voor de goede plaatsen. Die prijzen die je noemt zijn voor jaarabbo’s

 5. Johan zegt op

  Misschien ook daar 2 prijzensysteem en ben je dus als Farang ff wat duurder uit… Anders gewoon naar stadion gaan en ticket door Thai laten kopen.

 6. Dennis zegt op

  Tickets voor Buriram kun je gewoon op de wedstrijddag kopen aan de kassa. Zelfs bij topwedstrijden nooit vol. Die genoemde hoge prijzen zijn voor seizoenkaarten, dus alle 15 thuiswedstrijden.

  Bij Buriram United hanteren ze geen “farangprijzen”. Je betaalt hetzelfde als de Thai. Omdat het eigenlijk nooit vol zit, dekken ze vaak bepaalde vakken af met doeken, dus vanzelfsprekend zijn die vakken dan niet beschikbaar. Nogmaals, altijd plek, dus niet nodig om vooraf kaartjes te kopen.

  • Hans zegt op

   Bedankt Dennis,

   Ik woon ruim 4 uur rijden van Buriram, dus wil niet het risico lopen dat ik geen ticket meer kan kopen.
   Ik wil graag op 20 oktober de thuis wedstrijd tegen FC Port bijwonen, dat is de voorlaatst wedstrijd en kan wel eens beslissend zijn . Ik was wat ongerust omdat de hotels 3 km rond het stadion reeds vol waren op die dag. Maar ik heb inmiddels een onderkomen gevonden.
   Bedankt voor je bijdrage.

   Hans


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website