Lezersvraag: Bezoek aan James Bond Island en Hong Island

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 mei 2014

Beste lezers,

Wij wensen Phang Nga Bay te bezoeken half augustus en zouden dat graag doen vanuit Phang Nga – eventueel met overnachting op Panyi – zodat we de massa toeristen uit Krabi en Phuket zouden kunnen voor zijn.

Bedoeling is ook bezoek aan James Bond Island, Hong Island, … deels met kano. Wij slagen er niet in dit via internet ‘ergens’ te boeken. Zou dit nog mogelijk zijn ter plaatse te organiseren als je pakweg om 13u toekomt in Phang Nga; met de bedoeling van dezelfde dag nog te vertrekken?

Met vriendelijk groet,

Christine

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Bezoek aan James Bond Island en Hong Island”

 1. Chantal zegt op

  Hong Island en james bond island was vanuit ao nang (krabi) alleen met speedboat te doen met maar korte stops omdat hong island totaal niet op de route ligt. Het advies was van een eerlijke toeroperator om deze los van elkaar te boeken. Helaas geen tijd gehad voor beide en alleen hong nisland bezocht. Tours op dezelfde dag vertrek om s middags boeken is uit mijn ervaring niet mogelijk. Vaak is het vertrek om een uur of 9 of 10 omdat de eilanden vaak ook 1,5 tot 2 uur varen is. Misschien kan je we privé wat boeken? dat zal wel niet goedkoop zijn..

 2. Mieke zegt op

  Hallo Christine,

  wij Hebben paar jaar geleden vanuit Ao Nang een boottocht geboekt bij Baracudda
  naar Hong Eiland; heel indrukwekkend en bijzonder Mooi,Veel Grote Varanen op het Eiland
  Maya Beach, Phi-Phi ,is verworden tot een toeristische Attractie helaas

  je moet zorgen overal erg voeg te zijn wil je het in de redelijk natuurlijke staat aantreffen

  hele fijne en leuke vakantie
  mieke

 3. Christina zegt op

  Je moet dat ter plekke bekijken soms kun ja niet aan land vanwege het weer of stroming hebben dit zelf ook meegemaakt. Een kano geen idee of je die ook kunt huren. De andere boten die er naar toe varen we hopen dat ze nu in betere conditie zijn. De laatste keer dat we weer op land stonden en wij eens alles goed bekeken zeiden we en andere toeristen ook het zijn net drijvende lijkkisten.

 4. Rob zegt op

  Hebben afgelopen maart eilandtour met speedboot, inclusief kanoën en lunch , gedaan vanaf Phuket voor 1400 Baht p/p. Prima georganiseerd en geboekt via Internet bij phukettours direct. Denk dat die ook via phangna te boeken is.

 5. Mister BP zegt op

  Beste Christine. Vanuit Phnag Na kun je het beste het James Bond eiland bezoeken. Maar reserveren hoeft niet. Je kunt contact opnemen met mr Kean. Hij heeft ook een reisbureau in Phang Na en regelt alles voor je. Hij haalt je op vanaf je verblijf en blijft ver van de grote groep toeristen. Ik heb het met mijn gezin gedaan en het is een echte aanrader. Je kunt bij hem in een klein bootje gaan of met kano’s. Wij waren steeds met ons viertjes zonder anderen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website