Invoeren in Thailand van gekweekte vogels?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
1 december 2021

Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met het invoeren van gekweekte vogels, zoals bijvoorbeeld grasparkieten, in Thailand en wat daar de voorwaarden voor zijn?

Groet,

Paul

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

6 reacties op “Invoeren in Thailand van gekweekte vogels?”

 1. Hans zegt op

  Waarom zou je parkieten invoeren? Tenzij het uiteraard je persoonlijke kweek is waar je moeilijk afstand van kan nemen. Hier kun je ze kopen voor een 200 Baht. Het is toevallig mijn hobby. Je kunt ze kopen waar je wilt en ze sturen ze je op met een koeriersdienst als je te ver woont. Wens je meer info, geef gerust een seintje : ptiti52@gmail.com; Nu moet ik wel zeggen dat ze niet overal dagelijks volkorenbrood, maïskolven, verse bloemen/plantjes, degelijk graantjes/zaden krijgen, maar dat merk je al vlug als je een kweker zelf bezoekt. Ikzelf woon in Khon Kaen en je hebt er een aantal kwekers (die ook verkopen) en ook een aantal verkopers (dierenshops of dierenvoedingshops) die bij die kwekers kopenen. Je kunt ook bij particulieren kopen maar daar is de keus beperkter. Heb je vragen, geef gerust een seintje. Succes. Vergeet niet de mogelijke omslachtige administratie bij import en de invoertaxen.

  • fons zegt op

   ik woon ook in khon kaen en wat hans zegt klopt heb ook 12 vogels alle soorten ara love bhirt en zelfs musje dat met mijn ara vrij vliegt

  • paul keiser zegt op

   Ha, dat is goed om te horen ! Ik ben al een paar keer in Thailand geweest maar geen dierenshops gezien. Ik was er toen nu niet speciaal naar op zoek, het is voor binnen een paar jaar als ik er definitief naar toe trek. Heb je ook weet of er sierkippen te verkrijgen zijn ? Ik denk dan aan Sebrights en Wyandottes.

 2. Philippe zegt op

  Beste,
  Ik voer regelmatig vliegduiven in maar dat is steeds via een importeur, kosten zijn 4700baht per duif, voor vogels heb ik geen idee.

  • evie zegt op

   Beste Philippe, via welke importeur?
   alvast dank voor uw info.

   • Philippe zegt op

    Beste,
    Ik voer in via Dr Juve Techavichian, u vind hem op facebook zo terug.
    Geen idee of hij vogels doet.
    Ik heb nog een vriend wonen in Bangkok Pamornchai supply, die voert een heel gamma dierenvoeders in, ook de exotische, http://www.pamornchaisupply.com hij doet ook de grote vogelshows overal.
    We love pets genaamd. kan u ook op fb opzoeken mogelijks weten hun een weg.
    Succes ermee


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website