Beste lezers,

Wij gaan in januari 2018 op vakantie en willen een auto huren vanuit Phuket via Khao Sok naar Khanom en dan afsluiten op de eilanden.

Is er een autoverhuurbedrijf waarvan je de auto bij het vliegveld van Phuket kan ophalen en af kan leveren bij de Pier van Donsak?

Heeft iemand tips?

Groet,

Adri

5 reacties op “Lezersvraag: Huurauto bij vliegveld Phuket ophalen en afleveren bij Pier van Donsak?”

 1. ed zegt op

  of een auto van phuket naar PhangNa

 2. Rob zegt op

  Beste Adri,

  Probeer eens http://www.rentalcars.com. Dit is een grote Engelse organisatie waarbij je ook in het Nederlands met ze kan communiceren. Ze hebben ook een app. Je kunt een eigen account aanmaken. Je kunt even contact met ze opnemen en daar je wensen bespreken. Je hebt dan met enkele dagen uitsluitsel. Succes en alvast een hele fijne vakantie.

 3. Hessel Slot zegt op

  Adri,
  Wij huren al jaren bij Budget rent a car, je kan de auto op vele plaatsen ophalen of bij je hotel laten bezorgen. Ik begrijp dat je een rondtoertje maakt vanaf Phuket naar Don Sak. Mijn advies is dan met de auto naar Koh Samui te gaan daar nog het eiland verkennen met de auto en inleveren op de luchthaven. Oversteek met de auto is goedkoop, 640 bath.
  Groet
  Hessel

 4. R.van Ingen zegt op

  Beste vraagsteller,
  Ja je kunt een auto huren met een andere drop-of plaats dan waar je hem huurt. Ik heb samen met mijn vriendin in maart 2017 gehuurd bij rentalcars in thailand. Geboekt via internet. Huurperiode 4 dagen.
  De huurauto opgehaald op Phuket airport en de tocht gemaakt richting Surat Thani en daarna naar de Dondok pier. We hebben de auto meegenomen met de veerboot naar Koh Samui en daar nog lekker rond gereden. Na 4 dagen de auto ingeleverd op koh samui airport.
  De huurauto was een Nissan Primera en koste slechts 87,50 euro voor 4 dagen. Verhuurder was National en geboekt via rentalcars.com
  Inleveren moet bij de aankomst balie van het vliegveld in Koh Samui. Let op de aankomst hal is niet gelijk aan de vertrekhal. Staat met bordjes aangegeven.
  Veel plezier, de rit van Phuket naar Koh samui is prachtig, rij rustig, kijk overal lekker rond en ruim de tijd om regelmatig even te stoppen.

 5. Maurice zegt op

  Wellicht ook handig om te kijken tot wanneer de ‘one way fee’ van toepassing is. Soms scheelt het 3000 – 5000 bath als je een dagje langer de auto huurt, zoals bij budget car. Dit staat meestal niet onder het getoonde bedrag maar in de voorwaarde. Scheelt je een nare verrassing als je aan de balie staat, de verborgen c.q. geldklopperij fees zoals cross border fee, additional driver fee et ect.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website