Beste lezers,

Wie heeft een huis/condo te huur voor langere termijn in de omgeving van Nakhon Si Thammarat?

Ik ga om de 3 maanden voor 2-3 weken naar Nakhon Si Thammarat en zou liever een vaste stek hebben in deze omgeving in plaats van steeds op hotel te gaan.

Vriendelijke groeten,

Marc

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft een huis/condo te huur voor langere termijn omgeving van Nakhon Si Thammarat?”

 1. frans zegt op

  wel in Surathani

 2. Willem zegt op

  Hallo Marc,
  Ben net verhuisd naar Hua Hin vanwege school voor de kinderen. Ons huis in Nakhon si Thammarat/Phipun staat nu leeg. Landelijk, maar nieuw huis in traditionele stijl met Europese gemakken, 2 slpk. Evt bromfiets beschikbaar.
  Als het je wat lijkt, verneem ik het wel.

  Met vriendelijke groet,
  Willem

  • Marc zegt op

   Willem, bedankt voor de snelle reactie. Ik heb belangstelling voor jouw huis in Phipun.Nu vertrek ik zondag en ben van 22 tot 25 september in Nakhon, daarna ga ik naar Koh Lanta en Ao Nang. Dit is natuurlijk zeer kort dag om een afspraak te maken. Je kan mij evenwel mailen op marc.de.baets@telenet.be, dan geef ik je mijn Thais telefoonnummer of dit van mijn vriendin. Fotos zijn natuurlijk zeer welkom.
   Groeten Marc

 3. Monique zegt op

  Hallo Marc,

  Zoek je een huis in Nakhon Si Thammarat stad of Nakhon Si Thammarat Provincie. Neem anders even contact op met Khanom Hill in Khanom, een uur rijden vanaf Nakhon Si Thammarat stad, zij hebben huizen te huur aan het strand, je kunt een auto of scooter huren in Khanom.

  Met vriendelijke groet,

  Monique

  • Marc zegt op

   Monique bedankt voor jouw reactie. Ik ben volgende week in Nakhon en probeer contact te leggen met Khanom.
   Marc

 4. rori zegt op

  Hallo Willem
  Heb nooit geweten dat er mensen van “nederlandse” origine in phipun woonden of gewoond hebben?
  I zit/zat vak bij de khlong din daeng aan de 4224.

  Hmm heel toevallig maar je nooit daar gezien of op de markt?

  • Willem zegt op

   Hallo Rori,
   Toevallig heb ik op afstand wel eens iets/iemand aan de kant van het water zien zitten daar, maar heb daar verder niks te zoeken. Misschien was jij dat? Ik kwam mij niet direct als verdacht voor.
   Verder nog nooit van een farang gehoord in die omgeving, ook niet van mijn uitgebreide schoonfamilie of de buren. Tot ik 3 weken geleden een Amerikaan, tegen heb lijf liep bij de Tesco in Phipun. Hij was ook verbaasd een westerling te zien en zei alleen nog 1 andere te weten, maar als hij die tegenkwam, weigerde die om ook maar iets te zeggen tegen hem. Bij geen dubbelingen, zijn er dus al 4 en mijn beide zoontjes elk voor de helft meegerekend, komen we uit op 5 ! Hmmm…. Verrassend eh?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website