Beste lezers,

Wij zoeken een gezellig hotel in de buurt van de Chatuchak markt of anders aan de Chao Phraya rivier in Bangkok. Ons budget gaat tot 50 euro per nacht. Het aanbod op Tripadvisor is zo groot dat het lastig kiezen is.

Wij hebben in het verleden in IBIS Riverside gelogeerd maar zouden het leuk vinden om nu ergens anders te logeren.

Alvast super bedankt voor jullie reacties.

Groetjes,

Karin


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Hotel in de buurt van de Chatuchak of aan de Chao Phraya rivier gezocht”

 1. PEER zegt op

  Beste Karin,
  Probeer “Google Maps” te openen en zoom in op Bangkok, dan kijk je op de rivier of Chatuchak, zoom dan verder in en je krijgt van Google automatisch ‘n keur aan hotels te zien en door erop te klikken heb je ook vaak meteen hun website.
  Welkom in Thailand

 2. Stefaan zegt op

  Kijk op Booking.com. Vul Bangkok in. Bij de zoekresultaten kan je dan selecteren op de wijken : Chatuchak, Bang Sue, Riverside, Dusit en Lumpini. Andere criteria kan je ook aanvinken, alsook de prijscategorie. Het beoordelingscijfer is ook handig. Nadat je enkele hotels je voorkeur wegdragen dan nog eens enkele commentaren lezen. Dit zorgt dat je toch een indruk krijgt over het hotel.

  Bij het selecteren van een hotel kan je tevens Toon Kaart selecteren waardoor je een overzicht op kaart krijgt van hotels in de omgeving.

 3. Ralph van Rijk zegt op

  Beste Karin,
  Als je vlak bij de chao phraya rivier wil overnachten zou ik graag ‘vila cha cha phra athit willen adviseren.
  Pal aan de laatste pier waar de boten aanleggen en je voor nog geen !5 bath de rivier kan afvaren.
  Twee straten verder vindt je de bekende straten Kaosan Road en Rambuttru Road gezellige straten met barretjes en lekker eten.Voor de deur verscheidene bussen ook naar de airport.Met de tuktuk ben je binnen 10 min bij het gran palace in de wijk Banglampu.
  Voor meer info Booking.com
  Ralph.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website