Hoe kom ik aan een bewijs van de betaling van PCR-testen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
23 januari 2022

Beste lezers,

Wij willen op 14 februari naar Thailand voor 4 weken. Volgens de nieuwe regels voor de Thailand Pass moeten we op dag 1 en dag 5 een PCR-test doen.
Hebben bij Chatrium in Bangkok geïnformeerd maar die hebben nog een Test&Go pakket. Verwachten dit echter binnenkort wel. Daarna gaan we voor 3 weken naar het Rest Detail Hotel in Hua Hin, waar we op dag 5 dan getest dienen te worden. Dit is een SHa+ hotel maar weten van niets over testen.

We moeten echter bij de aanvraag voor de Thailand Pass bewijs laten zien dat we deze testen betaald hebben. Hoe kom ik daar aan anders kunnen we geen pas aanvragen?

Groet,

Hein

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 2 votes.
Please wait...

4 reacties op “Hoe kom ik aan een bewijs van de betaling van PCR-testen?”

 1. Cornelis zegt op

  Een sha+ hotel is niet voldoende – het moet een sha++ hotel zijn, met een overeenkomst/samenwerking met een ziekenhuis.

 2. Maltin zegt op

  Beste Hein,
  Wat Cornelis zegt klopt. Het Rest Detail Hotel is een SHA+ hotel. Gebruik de link in de post “zoeken naar SHA++ hotels” selecteer de button “SHA extra +” en type in het search scherm Hua Hin. Je krijgt dan 5 pagina’s met SHA++ hotels in Hua Hin.

 3. Yvon zegt op

  Het beste is om contact op te nemen met het hotel zelf. Wij hebben dat ook gedaan nadat we (een ander) hotel (SHA+) hadden geboekt. Wij kregen als antwoord dat we konden kiezen uit bepaalde kamers en er zat een link in de e-mail om ons te aan te melden bij het ziekenhuis waar de test afgenomen werd. Daarna werd er een factuur gestuurd en hebben we betaald en de factuur hebben we ingediend bij de Thailand Pass.

 4. Martin zegt op

  Hua Hin hospital kan je een PCR test doen en krijg je een bonnetje bij ophalen de volgende dag


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website