Beste lezers,

Ik woon in Nederland maar ben de maand april in Thailand. Nu ben ik een voetbalfanaat. Hoe kan ik in die belangrijke maand april de Nederlandse competitie en de Champion league in Thailand volgen. Heb in Nederland een Ziggo go abonnement. En wat is dan handig als er een oplossing is? Dat in april in Thailand te regelen of hier in Nederland?

Voor alle duidelijkheid ik wil het in mijn condo op Tv of op mijn tablet kunnen ontvangen. Dus adviezen om naar een sportcafe te gaan is niet nodig.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Vriendelijke groet,

George

9 reacties op “Hoe kan ik de Nederlandse competitie en Champion league in Thailand volgen?”

 1. HarryN zegt op

  Probeert U “www.sport365.live” eens uit in Nederland voor U hierheen komt. Ik gebruik deze website al jaren en met een HDMI kabel naar m’n grote TV scherm. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en een abonnement afsluiten is hier (overigens nergens) voor nodig.

  • johan zegt op

   George

   een uitstekende keuze heb verschijnen jaren in Thailand met plezier naar de Formule 1 gekeken sinds kort woon ik in Nederland en kijk met veel plezier wederom naar sport365live

   Groetjes Johan.

 2. Kanchanaburi zegt op

  Hallo George,
  ik ga er vanuit dat je goede internetverbinding hebt in je condo.
  Wat je kunt doen is een VPN abonnement nemen van bv: Express vpn.
  https://www.expressvpn.com/order
  Kost voor een maand $ 12,95
  na de installatie op bv je tablet, stel je hem in op Nederland.
  Als je de gebruiksaanwijzing goed leest, is het eenvoudig te doen, ook voor een leek.
  Daarna schakel jij je Ziggo app in en voila, jij kunt de Champions league en de eredivisie volgen.
  Succes

  • Chander zegt op

   Ja, dit is de beste oplossing, lijkt mij. Maar je moet wel FOX sport in jouw Ziggo pakket hebben. Anders heeft het geen zin.

   Trouwens, er zijn ook gratis VPN apps beschikbaar.

  • Jims zegt op

   NordVPN doet ut zelfs voor 2,99 per maand (bij een driejarig contract). Werkt perfect in Thailand. Kan alles bekijken van de Nederlandse omroepen wat normaliter op mijn locatie niet bekeken kan/mag worden.

 3. Arne zegt op

  Ja gewoon vpn nemen is het beste.

 4. Leendert zegt op

  Ik heb een VPN, maar ik logde gewoon in in mijn Delta en kon gewoon mijn programmas zien met mijn Thai IP adres. Misschien gaat dat bij Ziggo ook.Als niet, gewoon even een VPN programmaatje downloaden en je kunt je hele sport zien. Kijk wel als je ergens huurt, dat het internet daar wel snel genoeg is om te streamen.

 5. Paul zegt op

  Ik zah het 2de gedeelte pas later. In dit geval moet je een android box kopen en een maand iview abbonement. Kosten ongeveer 150 euro . Google iview Thailand . Krijg je rechtstreeks ziggo/fox etc

 6. wim zegt op

  http://nl.eurotv.asia/

  Neem een abonnement voor 600 baht per maand. Werkt perfect en je kan alles terugkijken voor minimaal 10 dagen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website