Beste lezers,

Heeft iemand van jullie misschien een adres waar je al goede ervaring mee hebt gehad om mij te helpen met het verder invullen van alle papieren die ik allemaal al heb voor het aanvragen van een MVV visum.

Ik heb zelf al een deel ingevuld maar zie door de bomen het bos niet meer.

Groet,

Wiechert


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Wie kan mij helpen met de documenten voor aanvraag MVV?”

 1. Franspattaya zegt op

  Beste Wiechert,

  MVV aanvragen voor buitenlandse partner en/of kinderen kunnen tegenwoordig ook online worden gedaan.
  Inloggen via DigiD.
  Ik heb hier zelf ook gebruik van gemaakt voor de aanvraag van onze dochter; de toepassing werkt heel gemakkelijk. Had binnen 4 weken zonder verdere correspondentie de gevraagde MVV binnen (althans de brief dat die bij de ambassade kan worden afgehaald).
  Het systeem geeft zelf aan welke documenten voor de specifieke aanvraag meegestuurd moeten worden en die kunnen binnen de toepassing worden ge-upload.
  Zie de volgende link: eforms.ind.nl/eDienstverlening/formulier/nl-NL/DefaultEnvironment/scFamilieGezin.aspx/Situatie

  Succes.

 2. Rob zegt op

  Beste Wiechert,
  Bedoel je de formulieren die je naar de IND moet sturen, dan verwijs ik je naar de duidelijke handleiding die Rob.V. hierover gemaakt heeft en hier op dit blog te vinden is.
  Als het gaat om papieren die in Thailand vertaald en gewaarmerkt moeten worden dan zijn er diverse facebook groepen die adressen weten van mannetjes die dit tegen een redelijke vergoeding netjes voor je regelen, je vriendin kan dat het beste even voor je uitzoeken.
  Succes

  • Rob V. zegt op

   Sluit ik me bij aan Rob. En bedankt voor het compliment. Voor het invullen van specifiek het TEV formulier ansich heb ik ook eens een voorbeeld gemaakt. Nu veranderen de formulieren elke maand wel een klein beetje maar het idee blijft grotendeels hetzelfde. Helaas kan ik geen bijlage aan een posting toevoegen maar op het SBP forum kun je hem ook vinden (wel eerst inloggen met een account):

   https://buitenlandsepartner.nl/showthread.php?58032-Welke-documenten-aanleveren-(-referent-amp-vreemdeling-)&p=628003&viewfull=1#post628003

 3. Rob zegt op

  Beste Wiechert,
  Het was even zoeken maar ik heb de telefoon gegevens van een man die in Laksi (Bangkok) woont en die heeft voor mijn vriendin de hele zaak geregeld voor wat betreft het vertalen en laten waarmerken op het ministerie van buitenlandse zaken van Thailand en de gang naar de Nederlandse ambassade.
  Alles ging per mail en post, dus als je meer info wilt dan kan jou vrouw/vriendin hem bellen
  081-6269436.
  Veel succes, Rob

 4. peter zegt op

  phetchabun visa service

  erik telefoonnummer0847662925


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website